Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

“Εδεσε” Μήτρογλου ο Ολυμπιακός

mitroglou
Παίκτης του Ολυμπιακού μέχρι το 2016 θα είναι ο Κώστας Μήτρογλου, που υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά.
Τέλος στις μεταγραφικές σειρήνες, που ακούγονται για τον Κώστα Μήτρογλου, θέλησε να βάλει ο Ολυμπιακός, που έσπευσε να ανανεώσει το συμβόλαιο του διεθνούς επιθετικού. Ο νεαρός επιθετικός αποδέχθηκε την πρόταση της διοίκησης και έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο, που τον δένει με τον Ολυμπιακό έως το καλοκαίρι του 2016.
Να σημειώσουμε πως το συμβόλαιό του ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του 2014, ενώ για την ώρα δεν έχουν γνωστοποιηθεί οι οικονομικοί όροι της νέας συμφωνίας. Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ωστόσο πως οι ετήσιες απολαβές του Μήτρογλου αυξήθηκαν κατά πολύ, ενώ το ίδιο ισχύει και την ρήτρα αποδέσμευσής του.
  Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:
  "H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Μήτρογλου, για την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2016.
  Μετά την επίτευξη της συμφωνίας ο διεθνής επιθετικός δήλωσε στο www.olympiacos.org:
  "Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα το συμβόλαιο μου με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο και τους ανθρώπους της ομάδας μου, που πίστεψαν σε μένα από την πρώτη στιγμή. Θέλω να τους υποσχεθώ ότι θα δουλέψω σκληρά, για να γίνομαι διαρκώς καλύτερος και να χαρίζω στους οπαδούς μας πολλά γκολ"..."

sport.gr