Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Καταγγελία δημοσιογράφου για προπηλακισμό από βουλευτή της Χ.Α.

egkainia
Η δημοσιογράφος Όλγα Τσιούλφα κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα προπηλακισμού κατά τη διάρκεια των εγκαινίων των γραφείων της Χρυσής Αυγής στην Κομοτηνή.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε η ίδια στο ThrakiToday.com ενώ έβγαζε φωτογραφίες στον δρόμο κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης των μελών της Χρυσής Αυγής την πλησίασε ο βουλευτής του κόμματος, κ. Ματθαιόπουλος, απαιτώντας να του δείξει τη δημοσιογραφική της ταυτότητα και ζητώντας παράλληλα να σβήσει τις φωτογραφίες που είχε έως τότε τραβήξει.
Ακολούθως η δημοσιογράφος ανέφερε ότι απαθανατίζει τον δρόμο και το σκηνικό που επικρατεί αρνούμενη φυσικά να προχωρήσει στη διαγραφή των φωτογραφιών που είχε τραβήξει, ενώ παράλληλα προσπάθησε να απομακρυνθεί από τον χώρο. Εκείνη τη στιγμή έκαναν την εμφάνισή τους μέλη της Χρυσής Αυγής φορώντας κράνη και κουκούλες και κρατώντας γκλομπ την περικύκλωσαν φωνάζοντας της να σβήσει τις φωτογραφίες.
Η ίδια για ακόμη μια φορά αρνήθηκε ενώ χρειάστηκε η επέμβαση της Αστυνομίας, προκειμένου να διευκρινιστεί πως πρόκειται για επαγγελματία δημοσιογράφο που κάνει τη δουλεία της

ysterografa.gr