Τρίτη, 20 Μαρτίου 2012

Το τελευταίο "αντίο" στον Νίκο Βασταρδή

Το τελευταίο «αντίο» στον μεγάλο ηθοποιό Νίκο Βασταρδή είπαν λίγο πριν τις 15:00 στο Κοιμητήριο του Χαλανδρίου συγγενείς και φίλοι.
Στο πλευρό της κόρης του, Άννας Ανδριανού στάθηκαν πολλοί συνεργάτες και φίλοι του αγαπημένου της πατέρα,που με δάκρυα στα μάτια τον αποχαιρέτησαν.
Ο Παύλος Χαϊκάλης, ο Θάνος Καλλιώρας, ο Αλέξανδρος Σταύρου με την σύζυγο του, Μαριάννα Τουμασάτου και πολλοί άλλοι ηθοποιοί ήταν εκεί. Η οικογένεια ζήτησε αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στο "Σπίτι του ηθοποιού".
Ο Νίκος Βασταρδής, «έφυγε» από την ζωή την Κυριακή σε ηλικία 88 ετών. Ο Νίκος Βασταρδής νοσηλευόταν στο Σισμανόγλειο ύστερα από ατύχημα που είχε πριν κάποιους μήνες.
Παρόλο που αντιμετώπιζε με υπομονή και αξιοπρέπεια την κατάσταση της υγείας του έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας σε πένθος τον καλλιτεχνικό κόσμο και την οικογενειά του, ιδιαίτερα την κόρη του, Άννα Ανδριανού.
Η ηθοποιός και σεναριογράφος με ιδιαίτερη συγκίνηση δήλωσε στην “Πρωινή Μελέτη” : "Ήθελα να πω δυο κουβέντες για αυτόν που ίσως ο περισσότερος κόσμος δεν γνώριζε. Έζησα έναν εξαιρετικό άνθρωπο με πάθος για τη ζωή και καρδιά μικρού παιδιού. Ήταν ο πατέρας μου, το καλύτερό μου φιλαράκι, ο αδερφός μου...Θα μου λείψουν πάρα πολλές χαρούμενες στιγμές... τα άπειρα ραντεβού που κάναμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια, οι πλάκες μας και πάνω απ' όλα η αγάπη του".