Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Ο Βενιζέλος κάλεσε σε… μονομαχία τον Τσίπρα!

Benizelos-bima-voylis4 
Σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος κάνοντας λόγο για οργανωμένα συμφέροντα που κινούνται κοντά του, ενώ επισήμανε ότι η πρόταση μομφής αποδεικνύει την ανεύθυνη στάση του ΣΥΡΙΖΑ.
Απευθυνόμενος πάλι προς τον ΣΥΡΙΖΑ είπε “Ευρώ χωρίς μνημόνιο δεν υπάρχει. Υπάρχει κάτι τρισχειρότερο: Υπάρχει μνημόνιο χωρίς ευρώ…. Το φτηνό παιχνίδι του λαϊκισμού και της δημαγωγίας έχει όρια!”
Ο κ. Βενιζέλος πήρε το λόγο και μετά την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, συνεχίζοντας την επίθεσή του προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τονίζοντας μάλιστα πως «Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να στήσει μικρόφωνα, αλλά τελικά δεν υπήρχε κοινό στην πλατεία Συντάγματος, όταν μίλησε ο Τσίπρας».
Ακόμη επέκρινε τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως δεν επιθυμεί να απαλλαγεί η Ελλάδα από το Μνημόνιο, καθώς σε αυτό οφείλει την πολιτική του ύπαρξη.
Τέλος, για το θέμα των υποβρυχίων ο κ. Βενιζέλος κάλεσε σε μονομαχία πολιτικού και προσωπικού ήθους τον κ. Τσίπρα.

Τσίπρας: Δεν μπορείτε κ. Σαμαρά. Αποτύχατε

tsipras
Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής, επιχειρώντας να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε πρόταση μομφής:
«Κάνουμε μομφή γιατί αποτύχατε σε όλα όσα υποσχεθήκατε προεκλογικά και μετεκλογικά», τόνισε αρχικά ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε ακόμα:
«Δε βρίσκουμε λόγια για να περιγράψουμε την εθνική τραγωδία που βιώνει ο λαός μας
Τσίπρας: Ούτε στο κραχ του 1929 δεν πέρασε η ανεργία το 25%. Ούτε σε χώρες του τρίτου κόσμου είδαμε τόση καταστροφή συμπυκνωμένη».
«Η δυσπιστία είναι εκεί έξω, εκεί που χιλιάδες άνθρωποι αντιμετωπίζονται σαν σκουπίδια, αναζητούν στα σκουπίδια τροφή», σημείωσε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Κυβερνάτε 15 μήνες τώρα με τη βοήθεια των ΜΑΤ και με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου», συνέχισε ο κ. Τσίπρας και συμπλήρωσε: “Αποτύχατε κύριε Πρωθυπουργέ. Δεν μπορείτε και δεν θα σας αφήσουμε να συνεχίσετε την καταστροφή της κοινωνίας”.
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Τσίπρας απευθύνθηκε στον κ. Σαμαρά λέγοντας: «Κοιτάξτε με δεν είναι κακό» και τότε ο Πρωθυπουργός παρενέβη λέγοντας πως «Κοιτάω αλλού για να μην γελάω».
Σε άλλο κομμάτι της ομιλίας του ο κ. Τσίπρας σημείωσε πως: «Καμία κυβέρνηση δεν μπορεί να ακυρώσει το Μνημόνιο. Το Μνημόνιο μπορεί να το ακυρώσει μόνο ο κυρίαρχος λαός με την ψήφο του». Για το λόγο αυτό και ζήτησε εκλογές.
Για το θέμα του χρέους τόνισε πως για να υπάρξει βιώσιμη λύση θα πρέπει γίνει διαγραφή μεγάλου μέρους του.
Στη συνέχεια απηύθυνε μία σειρά ερωτήσεων προς τον Πρωθυπουργό:
«Σκάνδαλο υποβρυχίων. Έχετε ακούσει τίποτα για αυτό κύριε Σαμαρά;
Γιατί από τις 6.575 offshore ακινήτων έχετε ελέγξει μόνο τις 34;
Από τις ψηφιακές άδειες των τηλεοπτικών σταθμών έπρεπε να έχετε εισπράξει 300 εκ. ευρώ. Έτσι ανέφερε το πρώτο μνημόνιο. Πόσα εισπράξατε;
Μας ρωτάτε που θα βρούμε τα λεφτά. Έχετε ακούσει ότι από το λαθρεμπόριο καυσίμων το δημόσιο χάνει 2 δις ετησίως;»

ysterografa.gr

Δαβάκης: Υπερσυγκέντρωση τουρκικών δυνάμεων στον Έβρο

davakis
Υπερσυγκέντρωση τουρκικών δυνάμεων στον Έβρο και απέναντι από τα ελληνικά νησιά, κατήγγειλε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Θ. Δαβάκης, μιλώντας στη Βουλή κατά την συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ προς την κυβέρνηση.
«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι υπάρχει ενεργός απειλή διατυπωμένη από τη γείτονα και δεν υπάρχει, επίσης, καμία αμφιβολία ότι υπάρχει υπερσυγκέντρωση στρατιωτικών δυνάμεων και στον Έβρο και στα μικρασιατικά παράλια, αλλά και σημαντική αύξηση των στρατιωτικών δαπανών της Τουρκίας», είπε ο Θ. Δαβάκης.
Λίγο αργότερα, ο κ. Δαβάκης προχώρησε και σε διευκρινιστική δήλωση, στην οποία ανέφερε: «Τα όσα είπα σχετικά με τη γείτονα αναφέρονταν ασφαλώς στο παρελθόν. Σήμερα τα πράγματα έχουν αλλάξει, η ένταση στο Αιγαίο έχει πέσει και έχουν βελτιωθεί σαφώς και οι διμερείς μας σχέσεις. Αυτό ήθελα να τονίσω και οποιαδήποτε άλλη παρερμηνεία εκφεύγει της ουσίας των λεγομένων μου», δήλωσε πριν λίγο στην Ολομέλεια ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αθανάσιος Δαβάκης.

ysterografa.gr

Κεδίκογλου: Εκλογές θα γίνουν το 2016

kedikoglou
Για στείρα άρνηση σε κάθε αλλαγή κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, ο οποίος στην ομιλία του από το βήμα της Βουλής υπενθύμισε ότι ο κ. Τσίπρας, πριν από ενάμιση μήνα περίπου, είχε αρνηθεί ότι θα κατέθετε πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης.
«Η κυβέρνηση δεν θα πέσει με συζητήσεις στο Κοινοβούλιο» υπενθύμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για να κατηγορήσει τον ΣΥΡΙΖΑ ότι άλλα λέει και άλλα κάνει.
Ο κ. Σίμος Κεδίκογλου συνέχισε την επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι η φθινοπωρινή του εξόρμηση για την πτώση της κυβέρνησης με τα σχολεία κλειστά και ότι άλλο εξήγγειλε απέτυχε.
Ο ΣΥΡΙΖΑ έταξε τα πάντα στους πάντες τόνισε και όλα αυτά ότι η κυβέρνηση ήταν σε μια δύσκολη θέση που πάλευε για την εξυγίανση.
«Απέτυχαν όλα τα σχέδιά του» τόνισε και ανέφερε ότι η κίνηση του κόμματος της αξιωματικής αντίπολίτευσης έγινε αμέσως μετά τις δηλώσεις του αρχηγού της στο Τέξας.
«Το κόμμα θα γινόταν ρεμπέτ ασκέρι» ανέφερε ο κ. Κεδίκογλου χαρακτηρίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ για πολλαπλή ταυτότητα με σχιζοειδής διαστάσεις.
Επίσης ο υφυπουργός αναφέρθηκε εκτενώς στο θέμα των δύο άκρων λέγοντας ότι «η βία δεν είναι η μαμή της ιστορίας, όπως πιστεύουν μερικοί από τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ο βιαστής της ιστορίας» και επεσήμανε ότι άλλη θα ήταν η Ελλάδα αν δεν είχαν δολοφονηθεί ο Ι. Καποδίστριας, ο Π. Μπακογιάννης, ο Γρ. Λαμπράκης.
«Είναι άλλο να ασκείς βία και άλλο να δικαιολογείς τη βία, όμως και τα δύο καταλήγουν στο ίδιο».
Οι εκλογές θα γίνουν το 2016, τόνισε ο υφυπουργός στον Πρωθυπουργό Σ. Κεδίκογλου, στην παρέμβασή του στη Βουλή και ευχήθηκε προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: «Εύχομαι να καταφέρετε να παρουσιάσετε στοιχειωδώς προτάσεις μέχρι το 2016, γιατί τότε θα γίνουν οι εκλογές, είπε ο Σ. Κεδίκογλου, ο οποίος συνέκρινε την στάση των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με την στάση των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Η εκτίμηση του Σ. Κεδίκογλου για τους προπηλακισμούς των Βουλευτών στην ΕΡΤ ήταν πως «η παράσταση απέτυχε».

υστερογραφα.γρ

«Κόλλησε» ο Ολυμπιακός Βόλου - Ο Πανηλειακός πήρε στο Πελοποννησιακό ντέρμπι 1 - 0 την Παναχαική.

Τα φώτα σε Ψαχνά και Πύργο
7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE
Στα Ψαχνά ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν ακίνδυνος απέναντι στον Ηρακλή, μοιραία έμεινε στο ισόπαλο 0-0, απέχοντας έναν βαθμό από τον πρωτοπόρο Παναιγιάλειο.
Ηρακλής Ψαχνών: Αθανασόπουλος, Γκεμίσης, Λάμπρου, Τζανής, Παλαιολόγος, Μπακομήτρος, Τσιμότζι, Πατσατζόγλου, Ντάνιελ (65' Τσούτσης), Κοιλιάρας, Κρητικός.
Ολυμπιακός Βόλου: Γκίτκος, Κατσιαρός, Καρράς, Αρβανίτης, Μελίσσης, Ρόκας, Καπετάνος (47' Πινδώνης), Πόνσε (73' Γκούρμα), Μπρέσκα (61' Δεινόπαπας), Ακόστα, Γκέσιος
Νέο έδαφος έχασε η Επισκοπή, μετά τη εντός έδρας ήττα από τον Αστέρα Μαγούλας 3-0, τώρα ηττήθηκε και από την Καλλιθέα στο «Ελ Πάσο» με 1-0 (56' Καραλής). Παρόλα αυτά η ομάδα της Κρήτης παραμένει δύο βαθμούς πίσω από την κορυφή.
Kαλλιθέα (Κ. Βαζέχα): Κατσούλης, Καλαμιώτης, Παγώνης, Μουσταφίδης (63' Χριστοφιλέας), Πίκολο, Σταύρου, Θεολόγου, Φαγιέ (75' Κατσικογιάννης), Γκαλάν (85' Λεμά), Χαϊκάλης, Καραλής.
Επισκοπή (Κ. Ανυφαντάκης): Καλογεράκης, Μανουσάκης, Βιδάλης, Βουρβαχάκης, Σπαθάρας, Ανωγειανάκης (63' Πουλάκης), Σελινιωτάκης, Γκονζάλες, Σουμπασάκης, Μαρτσάκης (58' Βελονάκης), Ντακούντο (83' Κονονένκο).

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πέτυχαν τα Χανιά επί του Φωστήρα με 2-0 (15' Πάγκαλος, 61' Χατζηησαϊας) κι ανέβηκαν στην 4η θέση.
 Φωστήρας:
Παπαδόπουλος, Κιμανί (73' Γιάνδης), Τασουλής, Εμέκα, Κακαράς (46' Μαρκίδης), Ανδρίκος, Σεχολάρι, Παναγιωτόπουλος, Βούζας, Κόντι, Κουλιμπαλί.
ΑΟ Χανιά: Θεοδωρόπουλος, Τσάτσος (73' Κονσταντίνοφ), Χατζηησαΐας, Βασιλόγιαννης (61' Μπουντόπουλος), Παγώνης, Λουκίνας (856' Ζντράγκοβιτς), Πάγκαλος, Τσατσαρής, Πότσι, Παπατζίκος, Μανωλάς.

Στο μεγάλο ντέρμπι της Πελοποννήσου ο Πανηλειακός κέρδισσε πανάξια την Παναχαϊκή στον Πύργο 1-0 (22' Χαλούλας), έπιασε την Επισκοπή στην 3η θέση και άφησε στην αβεβαιότητα την ομάδα της Πάτρας
 Πανηλειακός (Π. Δημητρίου):
Πίτκας, Χαλούλος (80' Παπαδημητρίου), Αποστολόπουλος, Κοτσώνης, Λίτσος, Γανωτής, Μαρτίνος, Μπιτάνγκ, Σαραμαντάς, Μίλιεβιτς (85' Δημητρακόπουλος), Μπράβος (73΄Καζνέτσης).
Παναχαϊκή (Ν. Παπαδόπουλος): Σταυριανός, Κοκκίνης (70' Λίτσης), Γκαντιάγκα, Σπίνουλας, Βαγγελόπουλος, Μπερτέν (79' Αντονι), Κιάσσος, Μπόζιτς (57' Σιτόε), Βασιλαντονώπουλος, Κιάσσος, Κοντογουλίδης.

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής
1ος όμιλος

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (8/11)
Παναιγιάλειος- Φωκικός 1-1
ΣΑΒΒΑΤΟ (9/11)
Αστέρας Μαγούλας- Αχαρναϊκός 0-0
ΚΥΡΙΑΚΗ (10/11)
Ηρακλής Ψαχνών- Ολυμπιακός Βόλου 0-0
Καλλιθέα- Επισκοπή 1-0
Φωστήρας- Χανιά 0-2
Πανηλειακός- Παναχαϊκή 1-0
ΔΕΥΤΕΡΑ (11/11)
Γλυφάδα- Βύζας Μεγάρων (15.00)

 
 .

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στο ντέρμπι, 4-0 τον ΠΑΟΚ! Πρωταθλητής από Νοέμβρη...!

osfp
Ο Κάμπελ έκανε όργια και ο Ολυμπιακός μετέτρεψε το ντέρμπι σε υγιεινό περίπατο κερδίζοντας στο Καραϊσκάκη με 4-0 τον ΠΑΟΚ για την 11η αγωνιστική της Super League.
Ο ΠΑΟΚ κατέβηκε στο Καραϊσκάκη απλά και μόνο για να μη χάσει, ωστόσο, δεν έδειξε σε κανένα σημείο του αγώνα ότι μπορεί να κοντράρει τον Ολυμπιακό και οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν πάρτι τίτλου!
Εχοντας για κορυφαίο τον Κάμπελ, που έκανε... παπάδες, φτιάχνοντας δυο γκολ και βάζοντας άλλο ένα πεσμένος στο χορτάρι (!) οι Πειραιώτες σκόρπισαν με 4-0 τον ΠΑΟΚ και ξέφυγαν με 6 από τον δεύτερο «δικέφαλο» βάζοντας υποθήκη για άλλο ένα πρωτάθλημα...

Δημόσια αντιπαράθεση Βενιζέλου – Κουβέλη στη Βουλή

ven
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του Ευάγγελου Βενιζέλου, το λόγο ζήτησε ο Φώτης Κουβέλης, ο οποίος έσπευσε να διευκρινίσει πως το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί αν ανήκει στον κεντροαριστερό πόλο, με βάση τις τελευταίες πολιτικές επιλογές του.
Συγκεκριμένα, ο κ. Κουβέλης σχολίασε: «Κύριε Πρόεδρε, θα είμαι εξαιρετικά σύντομος, αφήνοντας να κριθούν όλα τα άλλα τα οποία είπε ο κ. Βενιζέλος. Θέλω όμως να του αναγνωρίσω το δικαίωμα να αναφέρεται στους πόλους. Και καλά κάνει, αφού έτσι επιλέγει να συναριθμείται με τη Νέα Δημοκρατία στον ίδιο πόλο, στο όνομα της Κυβέρνησης. Και μάλιστα με μια πρόσφατη προγραμματική συμφωνία που έκανε, μια προγραμματική συμφωνία και βάθους και στρατηγικού χαρακτήρα. Αλλά έτσι δεν γίνεται η κεντροαριστερά».
Στον Φώτη Κουβέλη απάντησε άμεσα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ: «Δεν θέλω να κάνω δημόσια το διάλογο αυτό με τον κ. Κουβέλη. Θέλω να διατηρηθεί το κλίμα επικοινωνίας και ηπιότητας.
Υπάρχουν πολλοί πόλοι. Ο κρίσιμος πόλος δεν είναι ούτε ο ένας της κυβέρνησης, ούτε ο άλλος της αντιπολίτευσης, ούτε της Ν.Δ., ούτε του ΣΥΡΙΖΑ. Θέλουμε να είναι υποτίθεται ο πόλος της κεντροαριστεράς της ευθύνης. Υπάρχει ένας άλλος «πώλος» επί του οποίου οχούμενος εισήλθε στα Ιεροσόλυμα ο Κύριος.
Εμείς σταυρωθήκαμε πολύ. Υπερβολικά πολύ ως ΠΑΣΟΚ και δημοκρατική παράταξη. Έρχεται και η Ανάσταση κ. Κουβέλη».

ysterografa.gr

Επίθεση Βενιζέλου σε Τσίπρα: Άτιμη η πράξη του συκοφάντη

Benizelos-bima-voylis4
Σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος κάνοντας λόγο για οργανωμένα συμφέροντα που κινούνται κοντά του, ενώ επισήμανε ότι η πρόταση μομφής αποδεικνύει την ανεύθυνη στάση του ΣΥΡΙΖΑ.
Αναλυτικά μεταξύ άλλων ανέφερε:
«Η πρόταση μομφής αποδεικνύει την εθνικά ανεύθυνη στάση του ΣΥΡΙΖΑ. Η Αξιωματική Αντιπολίτευση επιβεβαιώνει την ταύτισή του με τους ΑΝΕΛ. Έχουμε πλήρη γνώση του πως νιώθει κάθε Έλληνας και κάθε Ελληνίδα. Αυτή είναι η υποχρέωση των βουλευτών. Είναι το ύψιστο καθήκον το οποίο και υπηρετούμε. Μια ολόκληρη τριετία επιδείξαμε στάση ευθύνης μόνοι μας στην αρχή και από το 2012 με τη ΝΔ που προσχώρησε στην αντίληψη αυτή.
Η Ευρώπη αδυνατεί να καταλάβει τα πραγματικά αίτια της κρίσης. Παλεύουμε με μια συντηρητική, νεοφιλελεύθερη, δεξιά Ευρώπη. Αλλά δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από την Ευρώπη. Το μεγάλο στοίχημα για τη χώρα είναι η έξοδος από το Μνημόνιο».
Αναφερόμενος στη στάση της ΔΗΜΑΡ ο κ.Βενιζέλος καταλόγισε στο πρώην κυβερνητικό του εταίρο την ευκολία «του ενδιάμεσου και αμφιρρέποντος λόγου».
Για το θέμα των υποβρυχίων για το οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέσει πρόταση για εξεταστική είπε:«Η πράξη του συκοφάντη είναι άτιμη κατά το ποινικό δίκαιο. Σας περιμένω να ρθείτε στη Βουλη για να μιλήσουμε για κίνητρα και εξυπηρέτηση συμφερόντων. Ελάτε να δούμε πόσα ‘απίδια’ πιάνει ο σάκος στο θέμα αυτό».
Επίσης τονισε στην “Εμείς έχουμε κάνει την τραγικά δύσκολη επιλογή, αλλά, εν τέλει, έχει μεγάλη σημασία να υπάρχει κυβέρνηση και σταθερότητα. Με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά μοιραζόμαστε μια κοινή αίσθηση ευθύνης. Δεν αποδέχομαι ότι το ΠΑΣΟΚ έκανε το κακό πρώτο πρόγραμμα και οι άλλοι τις διορθώσεις. Όσοι νομίζουν ότι μέσα στην Ευρώπη και στην ευρωζώνη – αν αυτή είναι η τελική θέση του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα- υπάρχουν περιθώρια για σκληρότερη διαπραγμάτευση αυτά να τα πείτε σε άλλον, όχι σε μένα… Από το δικό μου γραφείο έφυγε η τρόικα στις 11 Σεπτεμβρίου του 2011″.
Απευθυνόμενος πάλι προς τον ΣΥΡΙΖΑ είπε “Ευρώ χωρίς μνημόνιο δεν υπάρχει. Υπάρχει κάτι τρισχειρότερο: Υπάρχει μνημόνιο χωρίς ευρώ…. Το φτηνό παιχνίδι του λαϊκισμού και της δημαγωγίας έχει όρια!”

ysterografa.gr

Οταν οι Αγγλοι παρακολουθούσαν τον Κωνσταντίνο Καραμανλή-Πώς έπεσαν στην παγίδα που είχαν οι ίδιοι στήσει

Πολύ πριν από το σκάνδαλο των υποκλοπών των Αμερικανών και μερικές δεκαετίες πριν βρεθεί «παγιδευμένο» το τηλέφωνο του Κώστα Καραμανλή, οι αγγλικές μυστικές υπηρεσίες επιχείρησαν να παγιδεύσουν τον θείο του, Κωνσταντίνο.
Το 1957, σε μία εποχή που δεν υπήρχαν οι κοριοί, η Ιντέλιτζενς Σέρβις, παρακολουθεί τα τηλέφωνα του τότε πρωθυπουργού της Ελλάδας, Κωνσταντίνου Καραμανλή.
Ο λόγος;

Προέλαυση γιά Περαχώρα και Ταρσινά '97 στη Β κατηγορία Κορινθίας



.
Β1 Κατηγορία

7η αγωνιστική
ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΟΡ. 3 - 0
ΑΠΣ ΑΓΙΑΝΝΗΣ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ Κ.ΒΡ.                3 - 0
ΑΟ ΜΑΨΟΥ - ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ                      0 - 4
ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ                    6 - 2
ΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΑΙΑΣ ΑΓΙΟΝΟΡΙΟΥ         1 - 5
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΑΟ ΡΟΜΑ                   6 - 0
ΑΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - ΣΟΦΙΚΟ '05                         4 - 3

Η Βαθμολογία
( Σε 7 αγώνες)
1

ΑΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ

19

2

ΑΙΑΣ ΑΓΙΟΝΟΡΙΟΥ

17
3
ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ
16
4
ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
15
5
ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
13
6
ΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
13
7
ΑΠΣ ΑΓΙΑΝΝΗΣ
11
8
Α.Ο ΜΑΨΟΥ
10
9
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
9
10
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΥΡΑ ΒΡΥΣΗΣ
6
11
ΣΟΦΙΚΟ '05
4
12
ΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
2
13
Α.Ο. ΡΟΜΑ
1
14
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
0

Β2 Κατηγορία

7η αγωνιστική
ΚΕΡΑΥΝΟΣ Μ.ΒΑΛ. - ΠΑΟ ΚΟΥΤΑΛΑΣ      1 - 4
ΘΥΕΛΛΑ ΛΕΟΝΤΙΟΥ - ΤΑΡΣΙΝΑ '97              0 - 3
ΔΑΦΝΗ ΠΟΥΛΙΤΣΑΣ - ΑΠΕΣΣΑΣ                  2 - 2
ΑΟ ΛΑΥΚΑΣ - ΑΟ ΛΕΧΑΙΟΥ                          1 - 4
ΑΟ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ - ΦΩΚΑΣ                            0 - 0
ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ - ΑΟ ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΥ  0 - 0
ΡΕΠΟ ο ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΪΚΟΥ
Η Βαθμολογία
( Σε 7 αγώνες)
1

ΤΑΡΣΙΝΑ '97

19

2

ΦΩΚΑΣ ΑΡΧ. ΚΛ.

14
3
ΔΑΦΝΗ ΠΟΥΛΙΤΣΑΣ
14
4
ΑΠΕΣΣΑΣ ΧΑΛΚΙΟΥ
14
5
Α.Ο. ΛΕΧΑΙΟΥ
13
6
ΑΟ ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΥ
9
7
ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ
8
8
Α.Ο. ΛΑΥΚΑΣ
6
9
ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΪΚΟΥ
5
10
ΠΑΟ ΚΟΥΤΑΛΑΣ
4
11
Α.Ο. ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ
4
12
ΘΥΕΛΛΑ ΛΕΟΝΤΙΟΥ
3
13
ΚΕΡΑΥΝΟΣ Μ. ΒΑΛΤΟΥ
-6

΄Μεγάλες νίκες εκτός έδρας για Πανευρωστινιακό και Ζευγολατιό


Κατά την 7η  αγωνιστική  στο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας Κορινθίας, στο  ντέρμπι της ημέρας στο γήπεδο της Αρχαίας Κορίνθου ο Πανευρωστινιακός επικράτησε με 2 - 4 επί του Ηρακλή Λεχαίου,  και βελτίωσε τη βαθμολογική τους θέση.
 Στο άλλο ντέρμπι που έγινε στο Κιάτο, η Θύελλα Κάτω Δινηνιού επικράτησε με 1 - 0 επί του Α.Ο. Σολομού.
Ισόπαλη και άσφαιρη ήταν η "μάχη" ανάμεσα στις γειτονικές ομάδες της Προοδευτικής Περιγιαλίου και του Ολυμπιακού Άσσου, στην κοινή τους έδρα το γήπεδο του Άσσου.
Ο πρωτοπόρος Τενεάτης επικράτησε με 2 - 0  στα Αθίκια επί του Άρη Αρχαίας Κορίνθου, την ίδια ώρα που η Κόρινθος ΄06 περνούσε νικηφόρα με 1 - 2  από τη Στιμάγκα επί των Νέων. Ο Ισθμιακός στο "ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ" υπέκυψε  με 0 - 5  από τον καταιγιστικό  ΑΟ Ζευγολατιού, ενώ ο Αετός στο Κρυονέρι έμεινε στο 1 - 1 στην κόντρα του μετον Εθνικό Ξυλοκερίζης. Τέλος στο Αγγελόκαστρο  ο ουραγός Αετός πέτυχε την πρώτη του νίκη καθώς επικράτησε με 2 - 1 επί της Προόδου Αγίου Βασιλείου.

Η 7η αγωνιστική

ΑΕΤΟΣ ΑΓΓ/ΣΤΡΟΥ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓ.ΒΑΣ. 2 - 1
ΑΟ ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ - ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ  0 - 5
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ - ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ 2 - 4
ΘΥΕΛΛΑ Κ.ΔΙΜΗΝ. - ΑΟ ΣΟΛΟΜΟΥ 1 - 0
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ 0 - 0
ΝΕΟΙ ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06 1 - 2
ΤΕΝΕΑΤΗΣ - ΑΡΗΣ ΑΡΧ.ΚΟΡΙΝΘΟΥ 2 - 0
ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛ. 1 - 1

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
( Επί 7 αγώνων)

1

ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ

14-4

19
2

Α.Ο. ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ

22-6

16
3
ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06
20-6
16
4
ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ
18-12
13
5
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ
9-6
13
6
ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΩ ΔΙΜΗΝΙΟΥ
9-7
11
7
ΑΟ ΣΟΛΟΜΟΥ
13-6
10
8
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ
10-8
9
9
ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΑΣ
9-12
8
10
ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ
4-7
8
11
ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ
4-16
6
12
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ
11-11
5
13
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓ. ΒΑΣ.
6-11
5
14

ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ

6-18

4

15

ΑΕΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ

6-22

4

16

ΝΕΟΙ ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ

11-20

3

"Ρετιρέ" γιά τέσσερις στον 4ο όμιλο της Γ΄Εθνικής - Έχασε ο Παναργειακός στο Ναύπλιο - Νίκησε με Καφαντάρη η Κόρινθος τη Δόξα Ν. Μανωλάδας

Παναρκαδικός: Η αποστολή για την ΑΕ Ερμιονίδας | onsports.gr
Συνοστισμός στο βαθμολογικό "ρετιρέ" του 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, καθώς μετά τα σημερινά αποτελέσματα και την ήττα του Παναργειακού στο Ναύπλιο , το "μοιράζονται" 4 ομάδες.
Ο Παναργειακός πού έχασε με 2 - 1 , στο ντέρμπι της Αργολίδας από τον Παναυπλιακό , η Ερμιονίδα που πέρασε με 0 - 2 από την Τρίπολη επί του Παναρκαδικού , η Α. Ε. Καραισκάκης που επικράτησε 0 -  1 επί του Μεσσηνιακού στην Καλαμάτα καί της Αχαϊκής που νίκησε  με 2 - 3 στη Ναύπακτο το Μεσολόγγι που αν και ανέτρεψε το εις βάρος του 0-1 σε 2-1 τελικά ηττήθηκε με 2-3 με χατ τρικ του Αποσκίτη.



Στους -4 από το "ρετιρέ" η Κόρινθος που επικράτησε με 1 - 0 της Δόξας Νέας Μανωλάδας,με τέρμα που σημείωσε στo 48΄ ο Καφαντάρης με ανάποδο ψαλίδι. Τραγικη η Κορινθος στο πρωτο μερος που ειχε 3 κλασικες ευκαιριες η Μανωλαδα! Στο δευτερο αλλαξε το σκηνικο με την προσθηκη του Καρβουνη μπηκε ενα φανταστικο γκολ απο τον Καφανταρη και η "Μπάρτσα" ειχε αλλη μια ευκαιρια και δοκαρι με τον Χαριτο!
ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Κοντης, Κουλός, Σπυρόπουλος, Τζορμπατζίδης, Φίλης, Ντερτιλής, Τσίτσης, Μπούκης ( Kαρβούνης), Λούβρης ( Ντργκόλοφ), Γκιοργκίεφ, Καφαντάρης.

Στο Ηλειακό ντέρμπι με 2 - 1 επικράτησε ο ΠΑΟ Βάρδα του Πανόπουλου, ενώ στο Λάππα, ο  Ατρόμητος Αχαϊας ηττήθηκε στο ντέρμπι με την Καλαμάτα με 1 - 0 αν και είχε πολλές ευκαιρίες για να πάρει το κάτι παραπάνω.
Τέλος ο Εθνικός Σαγέϊκων παραχώρησε ισοπαλία στον Άρη Αιτωλικού ,στην έδρα του με 2-2 αφήνοντας πολύτιμους βαθμούς.

 H 7η αγωνιστική
 
ΑΕ Μεσολογγίου – Αχαϊκή 2-3
Ατρόμητος Αχαίας – Καλαμάτα 0-1
Εθνικός Σαγέικων – Άρης Αιτωλικού 2-2
Κόρινθος – Δόξα Νέας Μανωλάδας 1-0
Μεσσηνιακός – ΑΕ Καραϊσκάκης 0-1
Παναρκαδικός – ΑΕ Ερμιονίδας 0-2
Πανναυπλιακός – Παναργειακός 2-1
ΠΑΟ Βάρδας – Αστέρας Αμαλιάδας /Πανόπουλο 2-1