Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Φιλική ισοπαλία στο Αίγιο Παναιγιάλειος - Κόρινθος 1 - 1

Σε φιλικό αγώνα που έγινε σήμερα  στο Αίγιο, Παναιγιάλειος και Κόρινθος  όπως και στο πρωτάθλημα, πριν από 18 μέρες
αναδείχθηκαν και πάλι ισόπαλοι με το ιδιο σκορ 1 - 1και μάλιστα με την ίδια τροπή.   Οι Αιγιώτες προηγήθηκαν στο 10' με τον Μπουρλάκη να βρίσκει δίχτια με τη συμβολή του δοκαριού, για να ισοφαρίσει γιά την Κόρινθο στο 27' ο Παππάς με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καράδαη, μετά από κόρνερ του Λώττα.
Το πρώτο 45λεπτο είχε ακόμα κάποιες καλές στιγμές με τους φιλοξενούμενους να χάνουν τη σημαντικότερη, όταν μετά από σέντρα του Αράπογλου, ο Γκάτσης δεν κατάφερε με προβολή να βρει τη μπάλα.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Ν. ΚΟΥΡΜΠΑΝΑΣ): Καράδαης, Θεοφανόπουλος, Ρέλλας, Παπαδόπουλος Τ., Ακπαρίδης, Μαυρόπουλος, Γκοτσούλιας, Δαλιάνης, Μπουρλάκης, Διαμαντόπουλος, Κανελλόπουλος. Στην επανάληψη έπαιξαν και οι: Μπαλτιμάς, Σούλης, Σανδραβέλης, Γ. Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος, Μπούνας, Σκαρτσίλας, Μπουλούμπασης, Λαλαής.
ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Σ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ): Αρχοντάκης, Φίλης, Παππάς, Σπυρόπουλος, Κατσίκης, Τσουβαλτσίδης, Σαμπάνης, , Αράπογλου, Γκάτσης, Λώττας, Λουμπαρδέας. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι: Μέλκας, Δασκαλάκης, Κοτσόκολος, Παπαρυθυμίου, Νικολόπουλος, Μακρής, Τάνης, Πεχλιβανόπουλος, Ματεντζίδης, Γατσώρης.

 

Υπέγραψε ο Μίτσελ


Από τη σουίτα του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Καραϊσκάκη παρακολούθησε την ήττα του Ολυμπιακού από τον Ατρόμητο ο Μίτσελ, που μετά το τέλος του αγώνα υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και θα αποτελέσει τον διάδοχο του Λεονάρντο Ζαρντίμ.
Ο ισπανός τεχνικός έφτασε στην Ελλάδα το μεσημέρι της Κυριακής (3/2) και από το αεροδρόμιο πήγε κατευθείαν στο φαληρικό γήπεδο για να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες των νέων παικτών του.
Ο Μίτσελ είχε τις τελικές συζητήσεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη μετά το τέλος του αγώνα και στη συνέχεια υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο (οι πληροφορίες κάνουν λόγο για 1,5 + 1 χρόνο).

Ο ισπανός προπονητής θα παρουσιαστεί επίσημα από την ΠΑΕ στις 2 το μεσημέρι της Δευτέρας (4/2) ενώ στην συνέχεια θα ξεναγηθεί στις εγκαταστάσεις της νέας του ομάδα στο Ρέντη.


 

“Ο Μοχάμεντ Άλι βρίσκεται στα χέρια του Θεού”…

Muhammad-Ali
Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας “Sun”, o Μοχάμεντ Άλι, ο μεγαλύτερος πυγμάχος όλων των εποχών αλλά και μια εμβληματική προσωπικότητα που επηρέασε την αμερικανική και όχι μόνο κοινωνία, δίνει την τελευταία και πιο σημαντική μάχη της ζωής του.
Ο αδελφός του άλλοτε Κάσιους Κλέι, ο οποίος δεν πήγε στο Βιετνάμ και ασπάστηκε τον ισλαμισμό, αλλάζοντας το όνομά του σε Μοχάμεντ Άλι, σε εποχές που χρειαζόταν… περίσσευμα κουράγιου για να κάνει κάποιος κάτι τέτοιο, δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα ότι η ήδη ταλαιπωρημένη υγεία του έχει επιβαρυνθεί περισσότερο.
“Τα πράγματα δεν είναι καλά. Είναι πολύ άρρωστος. Δεν ξέρω αν θα αντέξει κάποιους μήνες ή μερικές μέρες. Δεν ξέρω αν θα φτάσει μέχρι το καλοκαίρι. Βρίσκεται στα χέρια του Θεού”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο αδελφός του Μοχάμεντ Άλι.
Ο Άλι εδώ και πολλά χρόνια έχει προσβληθεί από την ασθένεια Πάρκινσον, και η τελευταία δημόσια εμφάνισή του, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το καλοκαίρι του 2012, έδειξε ότι η υγεία του έχει επιβαρυνθεί.

ysterografa.gr

Η 19Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE - Πάντα πρώτος ο Εργοτέλης, διπλό του Παναιτωλικού!

Πάντα πρώτος ο Εργοτέλης, διπλό του Παναιτωλικού!
Το «κυρίως πιάτο» των αναμετρήσεων της 19ης αγωνιστικής της Football League διατήρησε τον Εργοτέλη στην κορυφή, είχε κερδισμένο τον Ηρακλή Ψαχνών και χαμένη τη Νίκη Βόλου, που είχε βαθμολογική απώλεια.
Οι Κρητικοί νίκησαν δύσκολα 1-0 την Παναχαϊκή στο Παγκρήτιο, με γκολ του Χαντί στο 86' και έφτασαν τους 37 βαθμούς, διατηρώντας το +3 από τους διώκτες τους. Σε αυτούς προστέθηκε ο Ηρακλής Ψαχνών. Η ομάδα της Εύβοιας επικράτησε 1-0 του Εθνικού Γαζώρου και έφτασε τους 34 βαθμούς.
Αντίθετα, η Νίκη Βόλου, με το 1-1 στη Δράμα απέναντι στη Δόξα, έφτασε τους 32 βαθμούς και είναι στην τρίτη θέση. Ο Απόλλων έχασε με 0 - 2 από τον Παναιτωλικό στη Ριζούπολη .
Τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα πέτυχε η Αναγέννηση Επανομής, η οποία επικράτησε 2-1 της Καλλονής, ενώ εντυπωσιακή ήταν η Λάρισα, που διέλυσε 5-0 τον Φωκικό στο «AEL FC ARENA», αλλά και ο Ολυμπιακός Βόλου, που συνέτριψε 4-1 τον Πιερικό.
Καλλιθέα και Βύζας έμειναν στο 0-0 στο «Γρηγόρης Λαμπράκης», ενώ ο Πανσερραϊκός επιβλήθηκε 2-1 της Καβάλας στις Σέρρες.

Τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής

Αναγέννηση Γιαννιτσών- Ηρακλής 0-0
Αναγέννηση Επανομής - Καλλονή 2-1
Δόξα Δράμας – Νίκη Βόλου 1-1
Λάρισα – Φωκικός 5-0
Καλλιθέα – Βύζας Μεγάρων 0-0
Πανσερραϊκός – Καβάλα 2-1
Ηρακλής Ψαχνών – Εθνικός Γαζώρου 1-0
Ολυμπιακός Βόλου – Πιερικός 4-1
Εργοτέλης – Παναχαϊκή 1-0
Απόλλων Σμύρνης – Παναιτωλικός 0-2
Ρεπό: Θρασύβουλος

Η Βαθμολογία

1. Εργοτέλης
18
20-12
37
2. Ηρακλής Ψαχνών
18
20-12
34
3. Νίκη Βόλου
19
22-14
32
4. Απόλλων
18
18-12
31
5. Λάρισα
18
22-11
29
6. ΑΕΠ Ηρακλής
18
21-12
29
7. Ολυμπιακός Βόλου
18
19-10
28
8. Καλλονή
18
13-12
26
9. Δόξα Δράμας
19
18-16
26
10. Πανσερραϊκός
18
16-16
25
11. Eθνικός Γαζώρου
18
17-14
24
12. Παναιτωλικός
18
16-13
24
13. Καβάλα
18
12-14
22
14. Καλλιθέα
18
21-23
22
15. Πιερικός
18
14-20
21
16. Αναγέν. Γιαννιτσών
18
18-25
21
17. Φωκικός
18
13-22
18
18. Παναχαϊκή 2005
18
13-17
17
19. Θρασύβουλος
18
9-15
17
20. Βύζας Μεγάρων
18
10-24
10
21. Αναγέν. Επανωμής
18
11-29
10

Βόμβα...στο Φάληρο –Τέλος στο αήττητο με γκρίνια και γιούχα! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-3

itta1
Ηττα-σοκ και απώλεια του αηττήτου στο φετινό πρωτάθλημα μέσα στο «Καραϊσκάκη» για τον Ολυμπιακό υπό το βλέμμα του Μίτσελ με 3-2 από τον Ατρόμητο. Ματς με εκατέρωθεν ανατροπές, ένα δοκάρι και εξαιρετικά γκολ από τους Περιστεριώτες, οι οποίοι παρά τις απουσίες έπαιξαν σαν μεγάλη ομάδα και πήραν στα ίσα το ματς με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να αποδοκιμάζουν τους παίκτες. Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε το ματς ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες έπιασαν στον ύπνο την άμυνα των «ερυθρόλευκων» και μόλις στο 1' βρέθηκαν να προηγούνται στο σκορ. Ο Πίτου Γκαρσία βρήκε με παράλληλη μπαλιά τον Δημούτσο, ο οποίος πάσαρε στον Καραμάνο που χωρίς καθυστέρηση έστρωσε την μπάλα στον Μπρίτο με τον Βραζιλιάνο άσο να γράφει το 1-0.
Ο Ολυμπιακός βρισκόταν στο 54ο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης πίσω στο σκορ και άπαντες ανέμεναν την αντίδραση των «ερυθρόλευκων» και αυτή δεν άργησε να έρθει.
Στο 9' οι οικοδεσπότες κατάφεραν να φθάσουν στην ισοφάριση με τον συνήθη ύποπτο, Ράφικ Τζιμπούρ, ο οποίος με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Ράντμαν και έγραψε το 1-1 για τους γηπεδούχους.
Εν συνεχεία ο ρυθμός του ματς έπεσε με τον Ολυμπιακό, όμως, να ΄χει τα ηνία και στο 37' να φθάνει μία ανάσα από το 2ο γκολ με τον σκόρερ του να χάνει γκολ που δεν χάνεται… Ο Μήτρογλου έκανε εξαιρετικές ντρίμπλες από δεξιά, σέρβιρε την μπάλα στον Τζιμπούρ, ο οποίος, όμως, αστόχησε από πλεονεκτικότατη θέση.
Στο 42', όμως, άλλαξαν οι ισορροπίες στο ματς σε μία φάση, όπου ο ρέφερι πήρε λανθασμένη απόφαση, αν και για να καταλάβει κανείς το σφάλμα του χρειαζόταν να δει αρκετά ριπλέι. Ο Μάνταλος ξεγελάστηκε από το θεαματικό πέσιμο εντός περιοχής του Μασάντο σε φάση με τον Μπρίτο, έδειξε την «άσπρη βούλα» και ο Αμπντούν, αφού πρώτα αστόχησε, εν συνεχεία πήρε το ριμπάουντ και νίκησε τον Ράντμαν διαμορφώνοντας το 2-1 που έμελλε να είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.
Με την έναρξη του β' ημιχρόνου ο Ατρόμητος κατάφερε ό,τι και στο πρώτο 45λεπτο. Επιασε, δηλαδή, στον ύπνο τον Ολυμπιακό και με ένα υπέροχο γκολ του Θανάση Καραγκούνη στο 48' έγραψε το 2-2 για τους Περιστεριώτες. Ο νεαρός έκανε ένα ασύλληπτο σουτ ισοφαρίζοντας για την ομάδα του με τους φίλους των «ερυθρόλευκων» να τον χειροκροτούν.
Ο Ολυμπιακός μούδιασε… Και χρειάστηκε κάποια λεπτά για να συνέλθει από το σοκ. Και στο 68' άγγιξε το τρίτο γκολ με την μπάλα, όμως, να μην κάνει το χατίρι στον Μήτρογλου. Ο διεθνής στράικερ έκανε εξαιρετικό πλασέ, το οποίο, όμως, πέρασε μόλις λίγα εκατοστά από το δεξί δοκάρι του Ράντμαν με αποτέλεσμα το 2-2 να παραμείνει.

Στο 72' τη σκυτάλη πήρε ο Μασάντο, ο οποίος εκτέλεσε εξαιρετικά φάουλ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα βρήκε το δεξί δοκάρι του Ατρόμητου με το ισόπαλο αποτέλεσμα να παραμένει.

Αυτές οι δυο φάσεις, όμως, φαίνεται να αποτέλεσαν έξαρση του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο στο 79' όχι μόνο να απαντά στις ευκαιρίες των «ερυθρόλευκων», αλλά και να παίρνει το προβάδισμα με υπέροχο σουτ του Δημούτσου. Ο Ελληνας διεθνής που ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου με ωραίο σουτ νίκησε τον Μέγερι και έδωσε το προβάδισμα στους Περιστεριώτες.

Με δεδομένο το 3-2 κάποιος θα περίμενε αντίδραση του Ολυμπιακού, όμως ο Ατρόμητος ήταν αυτός που έχασε νέα ευκαιρία για γκολ με τον Μπρίτο στο 87'. Το 3-2 υπέρ των Περιστεριώτων παρέμενε με τους «ερυθρόλευκους» να είναι άνευροι και συν τοις άλλοις να μην μπορούν να βρουν χώρους με αποτέλεσμα η πρώτη ήττα του Ολυμπιακού στο φετινό πρωτάθλημα και ταυτόχρονα ο θρίαμβος του Ατρόμητου μέσα στο «Καραϊσκάκη» να συνιστά γεγονός.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μέγιερι, Ντιακιτέ, Μανωλάς, Κοντρέρας, Χολέμπας, Μανιάτης (77' Μοντέστο), Γκρέκο (61' Ιμπαγάσα), Μασάντο, Τζιμπούρ, Αμπντούν, Μήτρογλου (72' Πάντελιτς).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ράντμαν, Νάστος, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Επστάιν, Μπρίτο, Δημούτσος, Πίτου Γκαρσία (85' Πίτου Γκαρσία), Καραγκούνης (77' Φάμπιο), Ουντότζι (68' Καλλέργης), Καραμάνος.

Σύννεφο οι "τριάρες" στην Α2' Κορινθίας

Στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας Κορινθίας.
Στους σημερινούς αγώνες του προγράμματος η Θύελλα Κάτω Διμηνιού επικράτησε , στο Ξυλόκαστρο, με 3 - 1 επί του Πανευρωστινιακού και διατηρεί τις όποιες ελπίδες της για άνοδο στην Α1 Κατηγορία..

Οι γηπεδούχοι  προηγήθηκαν  στο 7’ με γκολ του Παπαϊσιδώρου, για να κάνουν το 2-0 με τον Μαζαράκη στο 24’. Στην επανάληψη  έφτασαν κοντά στο τρίτο τέρμα, αλλά στο 54’ ο Μπαγλαμπάς έχασε πέναλτι και την μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα του.
Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν με τον Βλάχο στο 78’, σε 2-1 και να ξαναμπούν στη διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος, αλλά πέντε λεπτά αργότερα ο Πρίφτης με ακόμα ένα τέρμα του την φετινή σεζόν, «έγραψε» το τελικό 3-1, «κλειδώνοντας» και τη νίκη για την Θύελλα.
ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΩ ΔΙΜΗΝΙΟΥ: Τσαντάκης, Κέζας Β., Μαζαράκης, Δουβής, Κέζας Α., Νάκος, Παπαϊσιδώρου (67’ Νάκης), Θεοδωρόπουλος, Μιχόπουλος (77’ Λέτσιος), Μπαγλαμπάς (55’ Πρίφτης), Μόσχος
ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ: Γεραρής, Ψαράκος, Ραζής, Τόλιας Α., Τόλιας Β. (75’ Κορδούλης Ν.), Σταύρου, Κορδούλης Γ., Μελισσαρόπουλος, Νικολόπουλος, Γκολφινόπουλος (72’ Καϊτσας), Βλάχος

Mε το ίδιο σκορ επεβλήθηκε ο Αετός Κρυονερίου στην Αλμυρή , επί της τοπικής ομάδας. Ο Τενεάτης Αθικίων επικράτησε , στο Σολομό , με 3 - 2 επί της ομάδας των Γαλάζιων Νέων, ενώ τέλος στο "ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ" στα Ίσθμια, ο Ισθμιακό και ο Άρης Αρχαίας Κορίνθου αναδείχτηκαν ισόπαλοι χωρίς σκορ.
Το Σάββατο ο πρωτοπόρος Κύψελος Κορίνθου, νίκησε με 4 - 0 , εκτός έδρας, στο Βραχάτι , την ουραγό ομάδα του Άρη Βοχαϊκού, ενώ στο Ξυλόκαστρο, ο Ηρακλής, επικράτησε με χατ τρικ του Κρισάφι 3 - 0 επί του τον Αετού Αγγελοκάστρου. ενώ ο ΑΟ Λεχαίου έχασε με 0 - 1 από την Αναγέννηση Κιάτου. Ο Άρης Κορίνθου έμεινε στο 0 - 0 σε εντός έδρας αγώνα με τον Α.Ο. Σολομού.


Η 19η αγωνιστική


ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΪΚΟΥ- ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ ο - 4
ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΑΟ ΣΟΛΟΜΟΥ 0 - 0
ΑΟ ΛΕΧΑΙΟΥ- ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 0 - 1
ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛ/ΣΤΡΟΥ- ΑΕΤΟΣ ΑΓΓ/ΣΤΡΟΥ 3 - 0
ΘΥΕΛΛΑ Κ.ΔΙΜΗΝΙΟΥ- ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ 3 - 1
ΑΟ ΑΛΜΥΡΗΣ- ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΝΟΕΡΙΟΥ 1 - 3
ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ ΑΡΧ.ΚΟΡΙΝΘΟΥ 0 - 0
ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΝΕΟΙ 3 - 2

Η βαθμολογία
( Σε 19 αγώνες)


1

ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ

55-13

46

2

ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ

42-14

44

3

ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ

71-26

40

4

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΙΑΤΟΥ

39-28

37

5

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΩ ΔΙΜΗΝΙΟΥ

54-35

35

6

ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ

38-35

30

7

ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ

34-25

28

8

Α.Ο. ΑΛΜΥΡΗΣ

28-31

27

9

ΑΟ ΣΟΛΟΜΟΥ

33-30

26

10

ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ

17-21

24

11

ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ

35-28

20

12

ΑΕΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ

27-46

18

13

Α.Ο. ΛΕΧΑΙΟΥ

20-43

14

14

ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΝΕΟΙ

21-52

13

15

ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

13-40

13

16

ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΪΚΟΥ

12-68

1