Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου 2013

Δ.Τ.ΠΑΡΑΣΤ​ΑΣΗ CAVEMAN-AΛ​ΕΞΑΝΔΡΕΙΟ (Λουτράκι)

Caveman-.jpg
H κωμωδία για την αιώνια μάχη των φύλων που προσφέρει άφθονη ευθυμία, γέλιο, ταπεινότητα αλλά και ανθρώπινη διορατικότητα, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου! Το θέατρο CORONET παρουσιάζει για έκτη χρονιά την παράσταση φαινόμενο, «CAVEMAN» του Rob Becker, σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Παπαστάθη, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου, στις 20 & 21/2/2013. Ο «άνθρωπος των σπηλαίων» είναι δημιούργημα του Αμερικανού Rob Becker. Ξεκινώντας από εμβόλιμη πρόζα στο μουσικό του νούμερο, σιγά-σιγά ανέπτυξε τον ήρωα των σπηλαίων, ο οποίος έμελλε να συναρπάσει πάνω από 7.000.000 θεατές, τόσο στην Αμερική όσο και στην Ευρώπη. Παίζεται σε 30 χώρες και σε 15 γλώσσες και θεωρείται η μακροβιότερη σόλο κωμωδία στην ιστορία του Broadway, κάτι που έκανε τον δήμαρχο της Νέας Υόρκης να αποκαλεί την 18η Ιουλίου ημέρα του Caveman και να μετονομάσει την οδό 44 West σε Caveman way. Όλα άρχισαν χιλιάδες χρόνια πριν, όταν ο άντρας ήταν κυνηγός και η γυναίκα συλλέκτρια. Ουσιαστικά τίποτα δεν έχει αλλάξει από τότε... Πώς θα μπορούσαμε να εξηγήσουμε την προσκόλληση των ανδρών σε ένα κανάλι στην τηλεόραση; Μα φυσικά σχετίζεται με την εστίαση σε έναν και μοναδικό στόχο. Στον αντίποδα βρίσκονται φυσικά οι γυναίκες, οι οποίες έχουν βαλθεί να συλλέξουν, ως συλλέκτριες που είναι, πληροφορίες από όλα τα κανάλια.
Caveman-Vladimiros-Kyriakidis.3.jpgΤο zapping, λοιπόν, δεν μπορεί παρά να είναι ένα από τα αγαπημένα τους «αθλήματα»... Γεμάτος ενέργεια, ετοιμολογία στο «φλερτ» με το κοινό του, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης τραβάει το ενδιαφέρον καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης. Η συμμετοχή του κοινού, που είναι καθοριστική σε όλη αυτή την διαδρομή, οδηγεί σε απρόβλεπτες εξελίξεις, με ανατροπές, εκπλήξεις και απογειωτικές εκρήξεις γέλιου. Η αλήθεια του «Caveman» έγκειται στο να μάθουμε να ζούμε με τις διαφορές μεταξύ ανδρών και γυναικών, οι οποίες ίσως τελικά να καθιστούν λιγότερο βαρετή τη ζωή μας. Μόνο μην πέσετε στην παγίδα της προσπάθειας να κατανοήσετε το αντίθετο φύλο. Ένας μονόλογος... προϊστορικός με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη να ενσαρκώνει το ρόλο του ανθρώπου των σπηλαίων σε μια παράσταση, που ξεχώρισε και αγαπήθηκε όσο λίγες.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ :
Διασκευή - Σκηνοθεσία: Αναστασία Παπαστάθη
Σκηνικά – κοστούμια : Ειρήνη Παγώνη
Μουσική: Πάνος Φορτούνας
Παραγωγή : Θέατρο Coronet & Mogul Theater
Στο ρόλο του Caveman ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ :
Τετάρτη 20/2/2013 και Πέμπτη 21/2/2013 στο «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟΝ» Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 21.15 ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2 ώρες με το διάλειμμα
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
Γενική είσοδος : 20 ευρώ (προπώληση 18 ευρώ*) Φοιτητές – Άνεργοι – Άνω 65 : 15 ευρώ
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 0,5 χλμ. Ε.Ο. Ισθμού – Λουτρακίου Τηλέφωνο επικοινωνίας: 27440 21124 Ώρες Λειτουργίας: 9:00 π.μ. – 2: 00 μ.μ.

Γραφείο Τύπου
Δήμος Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων