Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022

Φιλανθρωπινή σύμπραξη καπή και συλλογικών φορέων στο Ξυλόκαστρο, ανάλογη εκδήλωση αύριο στο Δερβένι


Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι
Και η αρχή του ξεκινήματος μας ,από το Δημαρχείο Ξυλοκάστρου . μετά από την παράκληση στον Άγιο Μακάριο.
Αυτής της όμορφης σημερινής σύμπραξης , των δύο ΚΑΠΗ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ και ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ,του ΜΟΥΣΙΚΟΎ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΌΓΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ *Ο ΑΥΛΟΣ*,του ΤΜ.ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΔΗΓΙΣΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ,του ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Δ.ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ.
Στη δράση αυτή υπήρξε και εκπρόσωπος του ΔΣ του Συλλόγου Συκιάς Αγγ.Σικελιανος.
Όλοι μαζί περπατήσαμε και τραγουδήσαμε ,στον κεντρικο εμπορικό δρόμο της πόλης μας, για Φιλανθρωπικό σκοπό,για το Ειδικό Σχολείο Συκιάς..Μπροστά στη πόρτα του Δημαρχείου, με όλους τους Αντιδημάρχους και τους υπαλλήλους να μας συμπαραστέκονται έμπρακτα.
Η κατάληξη όλων των συμμετεχόντων, στη σημερινή κοινή μας δράση, στη κεντρική πλατεία Ξυλοκάστρου,όπου ο υπεύθυνος των ΚΑΠΗ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ Κοινωνικός Λειτουργός Χρήστος Κολοκυθας ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν στο να γίνει αυτή η δράση που είχε φιλανθρωπικό σκοπό,παραδώσαμε τους δύο κουμπαραδες στον Δντη του Ειδικού Σχολείου Συκιας, κο Γιώργο Παπουτση,ο οποίος κι αυτός με τη σειρά του μας ευχαρίστησε,ακολούθησαν κεράσματα από τα παιδάκια του Ειδικού Σχολείου και η εκδήλωση έκλεισε με την εξαιρετική χειρονομία του κου Γιώργου Μπουκλη ,να μοιράσει τριαντάφυλλα στα παιδιά και όχι μόνο,σε ένδειξη συμπαράστασης και ευχαρίστησης για όλη αυτή τη δράση.
Η πρώτη μέρα εκδηλωσεων του ΚΑΠΗ Ξυλοκαστρου,μετά την πρωινή όμορφη εμπειρία που ζήσαμε ολοι, έκλεισε το απόγευμα, με την ομιλία συζήτηση στο χώρο του ΚΑΠΗ,με τον εξαιρετικό Γηριατρο Κωνσταντίνο Στολακη,με θέμα "Παθολογίες και πρόληψη στη Γ' ηλικία".Μίλησε για τα προβλήματα και τα σύνδρομα της Γ'ηλικιας ,για τη διατροφή που πρέπει να ακολουθούν,την άσκηση που είναι απαραίτητη ,τον τακτικό έλεγχο στην υγεία τους ...Υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον και πολλές ερωτήσεις από το κοινό.
Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα και εσωτερικός χώρος
Παρούσα στην εκδήλωση και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ελίνα Μενούνου .
Τέλος ο Κοινωνικός Λειτουργός και υπεύθυνος του ΚΑΠΗ Χρήστος Κολοκυθας, τον ευχαρίστησε και του προσέφερε το εικόνισμα του Οσίου Λουκά του ιατρού.
Η δεύτερη αυριανή εκδήλωση είναι στο Δερβένι ,με παράκληση στον Άγιο Ιωάννη στις 5.00μ.μ. και εν συνεχεία ομιλία στο ΚΑΠΗ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ με τον Φυσικοθεραπευτή
Πάνος Νικολόπουλος με θέμα "Η φυσικοθεραπεία στη Γ'Ηλικια ".
 
ΜΑΙΡΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ