Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020

Super League: Αναβολή στο Ατρόμητος - Λαμία / 9 κρούσματα κορονοϊού στη Λαμία,

 Super League: Αναβολή στο Ατρόμητος - Λαμία 

 Μετά τα 9 κρούσματα κορονοϊού στη Λαμία, η Super League ανακοίνωσε την αναβολή του ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας Aτρόμητος Αθ.-Λαμία, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλεται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Λαμία.

Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων, αποφασίστηκε η αναβολή του αγώνα, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League».

Η ομάδα της Φθιώτιδας "χτυπήθηκε" από τον Covid-19 και ο αγώνας με την ομάδα του Περιστερίου θα οριστεί κάποια στιγμή στο μέλλον να διεξαχθεί. Το θέμα είναι ότι με τα εννιά κρούσματα κορονοϊού που ανακοινώθηκαν από τη Λαμία είναι στον… αέρα και η αναμέτρηση της με την ΑΕΛ που ήταν προγραμματισμένη για την ερχόμενη Τετάρτη.

Για τον αγώνα με τους "βυσσινί" τα πάντα θα εξαρτηθούν από τα τεστ κορονοϊού στα οποία θα υποβληθούν οι ποδοσφαιριστές της Λαμίας. Εάν παραμένουν θετικά τα τεστ τότε το πιθανότερο είναι ότι και η αναμέτρηση με την ΑΕΛ θα αναβληθεί.

Το θέμα, βέβαια, που υπάρχει είναι το πότε θα γίνει το ματς με τον Ατρόμητο, το οποίο ήδη αναβλήθηκε. Ήδη η Λαμία χρωστάει το ματς με τον Ατρόμητο και τον Απόλλωνα Σμύρνης που έχει οριστεί για τις 20 Ιανουαρίου. Έτσι όπως πάει το πράγμα το πιθανότερο είναι ότι θα το πρόγραμμα της Λαμίας θα "φορτωθεί" αρκετά.