Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020

ΠΑΟΚ: Αποστολή με Ελ Καντουρί αλλά χωρίς Βαρέλα, Ροντρίγκο για το ματς με Παναθηναϊκό

  ΠΑΟΚ: Αποστολή με Ελ Καντουρί αλλά χωρίς Βαρέλα, Ροντρίγκο για το ματς με Παναθηναϊκό  

Ο Φερνάντο Βαρέλα και Ροντρίγκο Σοάρες δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετώπιζαν και ο Πάμπλο Γκαρσία τους άφησε εκτός αποστολής για τον αγώνα (20/12, 19.30) με τον Παναθηναϊκό. Ο Φερνάντο Βαρέλα και Ροντρίγκο Σοάρες δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετώπιζαν και ο Πάμπλο Γκαρσία τους άφησε εκτός αποστολής για τον αγώνα (20/12, 19.30) με τον Παναθηναϊκό.

Ο παίκτης έχει λάβει οδηγίες από τους φυσιοθεραπευτές και το ιατρικό επιτελείο και θα συνεχίσει την αποθεραπεία του στην πατρίδα του με σκοπό να επιστρέψει έτοιμος μετά τις γιορτές.

Βαρέλα, Ροντρίγκο, Ουαγκέ, Μιχάι και Μπίσεσβαρ είναι εκτός πλάνων για το ματς με τον Παναθηναϊκό. Ο τελευταίος εξασφάλισε ειδική άδεια και μετέβη στην Ολλανδία!

Αντίθετα επιστρέφει ο Ομάρ Ελ Καντουρί ο οποίος εξέτισε την ποινή του για την αποβολή στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Αυτή ήταν η πρώτη εβδομάδα έπειτα από πολύ καιρό που ο ΠΑΟΚ είχε την πολυτέλεια να ετοιμαστεί για το ματς της Κυριακής χωρίς εμβόλιμες υποχρεώσεις.

Η τελευταία προπόνηση πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου (19.12) στο γήπεδο της Τούμπας. Το πρόγραμμα περιλάμβανε δουλειά στην επιθετική ανάπτυξη, την ανασταλτική λειτουργία και τις στατικές φάσεις.

Αναλυτικά, οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Πάμπλο Γκαρσία κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Περέιρα, Εσίτι, Τσιγγάρας, Ντόουγκλας, Νινούα, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Τσόλακ, Κούτσιας.