Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020

Η "Ελαφρά Ταξιαρχία" πέρασε νικηφόρα από το Αγρίνιο

 Παναιτωλικός - Απόλλων Σμύρνης 0-1: Προελαύνει εκτός έδρας η «Eλαφρά Tαξιαρχία» (vid)

 Η αυλαία του προγράμματος της 13ης αγωνιστικής άνοιξε όμως στις 17:15 με το ντέρμπι ουραγών στο Αγρίνιο,ανάμεσα στον  Παναιτωλικό  και τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Καλύτερα να αγωνίζεται... εκτός έδρας ο Απόλλωνας Σμύρνης. Η «ελαφρά ταξιαρχία» προελαύνει στα εκτός έδρας παιχνίδια της, καθώς πήρε την νίκη και στο ματς αξίας... έξι βαθμών στο Αγρίνιο. Εκεί όπου επικράτησε 1-0 του Παναιτωλικού,

χάρη στο καλό πρώτο ημίχρονο που πραγματοποίησε και πανηγύρισε το δεύτερο σερί διπλό, έπειτα από αυτό το Ηράκλειο, κόντρα στον ΟΦΗ.

Ο Μπεντινέλι στο 36΄ πέρασε κάθετη μπαλιά σε θέση μέσα δεξιά στον Ιωαννίδη. Αυτός «άδειασε» με έξοχη ντρίμπλα τον Κωνσταντόπουλο, γύρισε στην καρδιά της άμυνας, όπου απέτυχε να απομακρύνει ο Μεντίνα και ο Φερνάντεθ πλάσαρε με το δεξί στην άδεια εστία, σημειόνοντας το μοναδικό το μοναδικό τέρμα που μέτρησε στον γώνα

Από την άλλη πλευρά, ο Παναιτωλικός «πέταξε» το πρώτο ημίχρονο, ανέκαμψε στην επανάληψη, όπου πέτυχε γκολ ισοφάρισης με τον Μεντόσα στο 73', όμως έπειτα από εξέταση VAR διαπιστώθηκε πως στο ξεκίνημα της φάσης, δεν είχε εκτελεστεί σωστά από τον γκολκίπερ Κνετ οφσάιντ, που είχε υποδειχθεί στην επίθεση του Απόλλωνα !

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κνετ, Μεντίνα, Βάντερσον, Κωνσταντόπουλος, Λιάβας, Τσιγγάρας, Ντίας, Ντουάρτε, Αριγίμπι (54’ Γιάκολις), Μαζουρέκ (54’ Ταχάρ), Βέργος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Βέρχουλστ, Μπαξεβανίδης, Χουχούμης, Λισγάρας, Ντομίνγκες, Φατιόν, Σλίβκα, Κολ (90’ Μπρούζιτς), Φερνάντεθ (64’ Τσιλούλης), Μπεντινέλι (81’ Μουνιέ), Ιωαννίδης (64’ Ντάουντα).