Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με την ΑΕΛ

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με την ΑΕΛ 

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το τελευταίο παιχνίδι του 2020 με αντίπαλο την ΑΕΛ (20/12, 15:00, NS1) και ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε να τους πάρει όλους στην αποστολή.

 Οι νταμπλούχοι θέλουν να κλείσουν νικηφόρα την πιο περίεργη χρονιά της ιστορίας τους. Η αναμέτρηση με τους "βυσσινί" προσφέρεται για να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα ο Πέδρο Μαρτίνς, αλλά και αυτό δεν είναι βέβαιο ότι θα συμβεί.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τη θεσσαλική ομάδα ολοκληρώθηκε με την προπόνηση που έγινε το απόγευμα το Σαββάτου στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι έτοιμοι για την αναμέτρηση με τους "βυσσινί" και ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να τους έχει όλους στην… τσίτα.

Είναι ενδεικτικό ότι ο Πορτογάλος κόουτς επέλεξε να τους έχει όλους στην αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΛ. Όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές τους πήρε μαζί του ο Πορτογάλος τεχνικός και δείχνει ότι πλέον όλα είναι πιθανά να συμβούν όσον αφορά στο αρχικό σχήμα. Ο 50χρονος προπονητής έχει παίκτες που είναι στα… όρια τους από τα συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά από την άλλη θέλει να τελειώσει νικηφόρα και τις υποχρεώσεις της η ομάδα. Κανονικά και σε αυτό το παιχνίδι βρίσκεται στην αποστολή ο Μπρούμα, ο οποίος ετοιμάζεται να παίξει κόντρα στη Λάρισα.

Εκτός αποστολής έμειναν όσοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Μπρούνο, Χασάν που αντιμετωπίζουν τα προβλήματα με τον κορονοϊό, ο Βαλμπουενά που έχει θλάση και ο Βινάγκρε, που γι' ακόμα μία φορά έμεινε εκτός, αφού παραπονιέται για ενοχλήσεις.

Αναλυτικά στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί οι:

Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ραφίνια, Μπα, Σισέ, Σεμέδο, Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Μπουχαλάκης, Ανδρούτσος, Σουρλής, Καμαρά, Εμβιλά, Μπρούμα, Μασούρας, Πέπε, Τιάγκο Σίλβα, Φορτούνης, Ραντζέλοβιτς, Λοβέρα, Βρουσάι, Σουντανί, Κάιπερς, Ελ Αραμπί.