Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020

ΑΕΛ: Δύο κρούσματα κορονοϊού ενόψει Ολυμπιακού - η αποστολή για το "Καραϊσκάκη"

 ΑΕΛ: Δύο κρούσματα κορονοϊού ενόψει Ολυμπιακού 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

 

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι στον τακτικό προγραμματισμένο μοριακό έλεγχο για τον Covid 19, του αγωνιστικού τμήματος και των υπολοίπων εμπλεκομένων στη διαδικασία του αγώνα με τoν Ολυμπιακό που γίνεται αύριο 20/12/2020, σύμφωνα με τα ισχύοντα πρωτόκολλα και τις οδηγίες των ΓΓΑ, ΕΟΔΥ και Super League, που διεξήχθη από το εργαστήριο Gene του κ. Γεωργίου Ράπτη στη Λάρισα χθες 18/12/2020, ένας ποδοσφαιριστής μας και ένα μέλος του προπονητικού team βρέθηκαν θετικοί, ενώ τα υπόλοιπα 45 δείγματα ήταν αρνητικά.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ σύμφωνα με τα ισχύοντα πρωτόκολλα της ΓΓΑ, του ΕΟΔΥ και της Super League προέβη στην άμεση ενημέρωση των φορέων, ο ποδοσφαιριστής και ο προπονητής έχουν τεθεί σε κατ’ οίκον καραντίνα και η κλινική τους κατάσταση είναι βελτιωμένη.

Πραγματοποιήθηκε ήδη απολύμανση στο Προπονητικό Κέντρο των Δένδρων, στο Στάδιο Αλκαζάρ, αλλά και στο λεωφορείο της ομάδας».

Στο μεταξύ  με προπόνηση στο Αλκαζάρ συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (20/12), στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Συμμετείχαν όλοι οι παίκτες πλην του Σπαρβ και των τραυματιών Μούζεκ, Ζίζιτς, Μιλοσάβλιεβιτς. Προοδευτικά προπονήθηκαν με τους υπόλοιπους παίκτες οι Μπέρτος, Γρηγορόπουλος οι οποίοι υπολογίζονται από τον τεχνικό Γιάννη Τάτση.

Στα πλάνα του προπονητή της ομάδας της Λάρισας ύστερα από καιρό ο Νούνιτς ενώ θα ταξιδέψει στην Αθήνα και ο Νικολιάς.

Μετά το τέλος του σημερινού προγράμματος ανακοινώθηκε και η αποστολή για τον αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Στην αποστολή είναι οι Νάγκι, Μπάγιτς, Ηλιάδης, Μπέρτος, Μαϊδανός, Μιχαήλ, Γκοτζαμανίδης, Γρηγορόπουλος, Δάκτυλας, Γλυνός, Κοτσιανούλης, Λουφάκης, Πλατέλλας, Χαλάτσης, Νικολιάς, Γιουνές, Πινακάς, Ζαχαράκης, Νούνιτς.

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό την Κυριακή στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τα προβλήματα αρκετά για τον προπονητή της ομάδας της ΑΕΛ.

Συγκεκριμένα ο τεχνικός της ΑΕΛ, Γιάννης Τάτσης δεν έχει στα πλάνα του τους Σπαρβ, Μούζεκ, Ζίζιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντουρμισάι, Τρούγιτς, Φίλιπ.

Θυμίζουμε πως η ΑΕΛ την ερχόμενη Τετάρτη δίνει εξ αναβολής ματς με αντίπαλο τη Λαμία του Μιχάλη Γρηγορίου.