Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020

Ελλάδα - Μολδαβία: Να μείνει σε τροχιά πρωτιάς

 Ελλάδα - Μολδαβία: Να μείνει σε τροχιά πρωτιάς  

Με στόχο την κατάκτηση της νίκης η Εθνική μας ομάδα θα φιλοξενήσει απόψε στο ΟΑΚΑ, στις 21:45 τη Μολδαβία για την τρίτη αγωνιστική του Nations League.

Η «γαλανόλευκη» έχει τον τίτλο του φαβορί απέναντι σε έναν ασθενέστερο αντίπαλο και θέλει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να παραμείνει στην κορυφή του ομίλου.

Ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός, Τζον Φαν'τ Σιπ θέλει από τους διεθνείς μας να αντιδράσουν ύστερα από τη φιλική ήττα στην Αυστρία με 2-1 και να κάνουν το καθήκον τους..Ο ίδιος προσανατολίζεται να παρατάξει την Εθνική με σχηματισμό 4-2-3-1.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μπάρκας. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Σβάρνα και Τζαβέλλα, δεξιός μπακ θα είναι ο Χατζηδιακός και αριστερός μπακ ο Γιαννούλης.

Οι δύο αμυντικοί μέσοι θα είναι οι Κουρμπέλης, Ζέκα, ο Λημνιός δεξί εξτρέμ, ο Μάνταλος αριστερά και ο Μπακασέτας πίσω από τον Παυλίδη.

Θυμίζουμε πως στον όμιλο της διοργάνωσης το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα συγκατοικεί με τη Σλοβενία στην πρώτη θέση με τέσσερις βαθμούς και ακολουθούν με μόλις έναν η Μολδαβία και το Κόσοβο.