Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020

Θρίλερ στο Λουτράκι: Νεκρή 45χρονη και ένα ακόμη άτομο – Τα ενδεχόμενα που εξετάζουν οι Αρχές

 

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Λουτρακίου η είδηση της διπλής δολοφονίας στην περιοχή Φλάμπουρο, όπου οι αστυνομικοί βρήκαν νεκρή μια 45χρονη ουκρανικής καταγωγής, η οποία και αγνοείτο, καθώς και ένα ακόμη άτομο. Και οι δύο, κείτονταν στο πάτωμα, σε μια λίμνη αίματος.

Όπως αναφέρει το loutrakiblog.gr, στο σπίτι βρίσκονται άνδρες της Εγκληματολογικής υπηρεσίας όπου και πραγματοποιούν εξονυχιστική έρευνα, ενώ

αναμένεται ιατροδικαστής για να εξετάσει τις δυο σορούς και να αποφανθεί για τον τρόπο με τον οποίο προκλήθηκε ο θάνατός τους.

Το θρίλερ ξεκίνησε μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε, από άγνωστη αιτία, σε ένα αυτοκίνητο στο Λουτράκι, λίγο πριν από τη 01:00 τα ξημερώματα της Κυριακής. Η Ουκρανή ιδιοκτήτρια αναζητήθηκε, αλλά δεν εντοπίστηκε.

Οι άνδρες του Ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής διαπίστωσαν από τον αριθμό κυκλοφορίας ότι το αυτοκίνητο ανήκει σε μια ευκατάστατη 45χρονη από την Οδησσό της Ουκρανίας, η οποία είναι διαζευγμένη, μητέρα ενός κοριτσιού περίπου 20 χρόνων και κατοικεί μόνιμα στην περιοχή Φλάμπουρο του Λουτρακίου, ενώ φέρεται να διατηρεί και ένα μικρό σπιτάκι κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε καμένο το αυτοκίνητο.

Ωστόσο, στο διάστημα που την αναζητούσαν οι Αρχές, ένας γείτονας ειδοποίησε την Αστυνομία, λέγοντας ότι βλέπει αίμα να βγαίνει από την εξώπορτα του σπιτιού της. Αμέσως, κινητοποιήθηκαν άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος, οι οποίοι χτύπησαν την πόρτα χωρίς να πάρουν απάντηση.

Όταν εξασφάλισαν το απαραίτητο ένταλμα από τον εισαγγελέα και μπήκαν στο σπίτι, ήρθαν αντιμέτωποι με το αποτρόπαιο θέαμα.