Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020

Λουτράκι : Φρίκη από τις λεπτομέρειες της διπλής δολοφονίας – Τους σκότωσε με μπαλτά

Λουτράκι : Φρίκη από τις λεπτομέρειες της διπλής δολοφονίας – Τους σκότωσε με μπαλτά 

 

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, όσο προχωρούν οι έρευνες για τη διπλή δολοφονία στο Λουτράκι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 45χρονης ουκρανής και ενός ακόμη άνδρα είναι ένας σεσημασμένος Αλβανός, πρώην σύντροφος του θύματος.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, το κίνητρο φαίνεται να ήταν ερωτικό, καθώς δεν

λείπει τίποτα από το σπίτι, ενώ η μαζικότητα των χτυπημάτων που δέχτηκαν τα θύματα, το μίσος που έδειξε ο δράστης και το γεγονός ότι τους επιτέθηκε στο σπίτι αιφνιδιαστικά και την στιγμή που ήταν γυμνοί, μοιραία στρέφουν προς το συγκεκριμένο πρόσωπο τις έρευνες, ο οποίος έχει εξαφανιστεί και αναζητείται, χωρίς όμως να είναι σε θέση ακόμα οι αστυνομικοί να εξαιρέσουν και τυχόν άλλες πιθανότητες, εν αναμονή πάντα και των εργαστηριακών αποτελεσμάτων από τα ευρήματα στον χώρο.

Ο δράστης ο οποίος χρησιμοποίησε γεωργικό εργαλείο ή μπαλτά ο οποίος δεν βρέθηκε στο σημείο, κατάφερε απανωτά χτυπήματα στα θύματά του σε όλο τους το σώμα και κυρίως στα κεφάλια.

Σύμφωνα με το loutrakiblog.gr, αμέσως μετά την πράξη τους κλείδωσε τις πόρτες, έβαλε λουκέτα και έφυγε με το όχημα της Ουκρανής το οποίο εγκατέλειψε και του έβαλε φωτιά, περίπου 500 μέτρα μακριά από το σπίτι της.

Οι αστυνομικοί κλήθηκαν μαζί με την Πυροσβεστική, όταν γείτονες είδαν την φωτιά στο αυτοκίνητό της, αργά το βράδυ του Σαββάτου. Από την πινακίδα κατέληξαν στην ιδιοκτήτρια του οχήματος την οποία αναζητούσαν από τα ξημερώματα της Κυριακής. Δεν την βρήκαν στην οικία της και όταν πήγαν στο εξοχικό, μπήκαν στο εσωτερικό του και ήρθαν αντιμέτωποι με το ειδεχθές διπλό έγκλημα.

Η 43χρονη ήταν παντρεμένη στο παρελθόν με επιχειρηματία της Μυκόνου, με τον οποίο είχε αποκτήσει και την 20χρονη σήμερα κόρη της.