Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020

ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑ ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

Πλήρης επιβεβαίωση για την ταμπακιέρα της επικοινωνιακής καταιγίδας από το διεθνές οργανωμένο έγκλημα εκατέρωθεν των ακτών του Αιγαίου και χερσαίων συνόρων του Έβρου Ποταμού. Αδικαιολόγητος εξοβελισμός των προαγωγών και αποστρατειών των στρατιωτικών ηγητόρων για την προτελευταία ημέρα σύμφωνα με το Νόμο με αβέβαιη εξέλιξη και τότε. Την μπάλα στην κερκίδα επέλεξαν κάποιοι να ρίξουν αδιαφορώντας για τα κρίσιμα κενά εδώ και ένα μήνα από την παρεμπόδιση αναπλήρωσής τους για να προφυλαχθούν οι συνεργάσιμοι ανεξαρτήτως Κυβερνήσεων. 


Το κλίμα είναι τεταμένο σύμφωνα με το ρεπορτάζ καθώς μετά την επιλογή από το ΚΥΣΕΑ των αρίστων Αρχηγών Φλώρου και Λαλούση πολλοί αισθάνονται ανασφαλείς για την αξία και το μέλλον τους. Ένας μεγάλος αριθμός που είχε επενδύσει την καριέρα του στο δίκτυο της Μαντάμ "Ο" και ήταν προνομιούχος άμεσος ή έμμεσος συνομιλητής εκλιπαρεί για τη διατήρησή του. Από τον Εφιάλτη ειδήμων των τοποθετήσεων Αξιωματικών σε νευραλγικές θέσεις που αναμένει την προαγωγή του και συμμετοχή του στο τραπέζι των Σοφών, τον προστατευόμενο πολιτικού απόστρατου που έχει κοστούμι Βρυξελλών και αναμένει την επάνοδό του στη Μεσογείων, το διαχειριστή δεκάδων εκατομμυρίων απευθείας αναθέσεων του μεταναστευτικού, τον αντ' αυτού φιλόδοξο Αρχηγό που δεν αντιλήφθηκε τίποτα όταν Έλληνες επιχείρησαν κατ' εντολή να ζημιώσουν την Ελλάδα και τον εντολοδόχο του που αναμένει τα αργύρια παραμονής του, τον προστατευόμενο τζίτζικα του Αρχηγού των Βρυξελλών που έχει τις δικές του αξίες σύμφωνα με τη χημεία του μαγειρέματος και των ανταλλαγών, τον ανώτατο με τα ξανθά μαλλιά, τον επίδοξο ανώτατο με τα fake πράσινα μάτια, τον οικογενειάρχη  μοντέλο με τις τραπεζικές καταθέσεις και όλο το  παρακάτω δίκτυο εξαρτωμένων που φθάνει στη ρίζα της φυλής μας, τους νέους και αναμένει να τους παραλάβει για την υποδούλωση της Ελλάδας και τη μετέπειτα αυτοκαταστροφή τους. 


Όλο αυτό το δίκτυο που απειλείται με ξερίζωμα είναι ικανό να φέρει ακόμα και εκλογές για την απομάκρυνση των λιγοστών πολιτικών και Αρχηγών που δεν παρέκκλιναν από τα ιδεώδη τους επί δεκαετίες, έβαλαν την Ελλάδα πάνω από το ατομικό και οικογενειακό συμφέρον τους και έφθασαν στην κορυφή με τη βοήθεια της ψυχής τους. Αυτό το άλλο δίκτυο είναι πλέον ανεξέλεγκτο από τον Έλληνα Γκιουλέν, βασανιστή της ΕΣΑ, που συνόδευε Στρατηγούς στα στρατόπεδα μέχρι πρόσφατα και ξεκουρδίζει το πορτοκάλι και τη Μαντάμ "Ο" που διαχειρίζεται την Ελλάδα για λογαριασμό επιφανών οικογενειών της χώρας και κυρίως του εξωτερικού ως παγκόσμιος dealer του σκοταδισμού και προνομιούχος διαχειριστής πληροφοριών.


Η απειλή σχάσης του πυρήνα της Ελλάδας είναι μεγάλη για το παγκόσμιο Βαθύ Κράτος και όλα μπορούν να συμβούν μέχρι την 9η Μαρτίου 2020. Σκληρά εκπαιδευμένες και οι δύο Ομάδες με Αρχηγούς σε Σινά και Σκαραμαγκά θα μονομαχήσουν μέχρι τέλους. Η παραίτηση δεν αρμόζει σε κανέναν και ο νικητής θα είναι μόνο ένας σε μία ιστορική μάχη με παγκόσμιο κοινό. Η απελευθέρωση της Ελλάδας από τους ντυμένους Έλληνες αντιπροσώπους από το 1821 απαιτεί θυσίες και είναι προ των πυλών. Οι άλλοι που κρύβονται κάτω από το χαλί που επιδιώκουν να βγουν στην επιφάνεια και να γράψουν ξανά τη νεότερη παγκόσμια και ελληνική ιστορία, κάνουν τους οπαδούς του παρακράτους να πολεμούν λυσσαλέα.

Εις μάτην. Η ιστορία θα ξαναγραφτεί σύντομα από τους Έλληνες, χωρίς την Πυθία...

Λ.ΚΑΛΑΜΑΡΑ

Thedayaftergr