Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020

Ο ΣΥΓΚΑΤΑΒΑΤΙΚΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ

Αίφνης συγκαταβατικός  ο Αλέξης Τσίπρας, λίγο μετά τα 700 εκατομμύρια ευρώ cash της Ούρσουλας σε συνδυασμό με την επανεμφάνιση του ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ Αποστολάκη που βλέπει πόλεμο μόλις ο Ερντογάν βρεθεί σε αδιέξοδο, δηλαδή εχθές.


Λες, όπως εκτιμούν κάποιοι, μέχρι την άλλη Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020 ημέρα κρίσεων των Ενόπλων Δυνάμεων, να πλακώσουν οι 130.000 μετανάστες του Ταγίπ και του οργανωμένου εγκλήματος, να γίνει Συμβούλιο Αρχηγών, να φτιάξουν μία Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας, να φιμωθεί ο Τύπος, να εκδιωχθούν οι ενοχλητικοί και να μας μείνει Πρόεδρος ο Παυλόπουλος, πριν ορκιστεί η πρώτη γυναίκα την 13η Μαρτίου 2020; Α, πα, πα, ευτυχώς αυτά δεν γίνονται στην εποχή μας, ανήκουν στο σκοτεινό παρελθόν.    

Μαντάμ "Ο" όμως είναι αυτή, Ιταλία και Γαλλία καταρρέουν, η ιογενής Κίνα εξαφανίστηκε και μάλλον ονειρεύεται καρβέλια διάλυσης της Ελλάδας και της Συμμαχίας, να πάει στο καλό ο αγωγός και να μείνει το διεθνές οργανωμένο έγκλημα κυρίαρχο, με εκείνη στο ρόλο της Πυθίας. Να βγουν και τα πετρέλαια της Κρήτης να χαρεί και ο Σηφάκης της Αμύνης.

Μεγάλα τα γεγονότα μέχρι τη Δευτέρα 9 Μαϊου και ευτυχώς η νέα Κυβέρνηση θα παραλάβει τη φλόγα από χέρια καθαρά... 

Καληνύχτα Κύριοι, πηγαίνετε για ύπνο! Είναι νωρίς ακόμα. Οι Εφιάλτες μεριμνούν ολονυχτίς για το καλό μας, όπως η γνωστή πατριώτισσα.

Αυτό που δεν θα μας λείψει είναι και πάλι οι πραγματικοί ήρωες σε έναν προδομένο αγώνα, όπως ακριβώς το 1974...

Λ.ΚΑΛΑΜΑΡΑ
 

Thedayaftergr