Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020

ΤΟ ΠΟΥΡΜΠΟΥΑΡ ΤΗΣ ΟΥΡΣΟΥΛΑΣ

700 εκατομμύρια ευρώ στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη από το ιερατείο της Ευρώπης για την άψογη εμφάνιση του Κυριάκου στο σκηνικό των τελευταίων ημερών με κορύφωση τη σημερινή αναβολή αποστρατείας και προαγωγών Ανωτάτων Αξιωματικών κατά τις τακτικές ετήσιες κρίσεις. Ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό που έρχεται στα περισσότερα από 2 δισεκατομμύρια ευρώ από την ημέρα ανάληψης της ηγεσίας από τον Αλέξη Τσίπρα που διανεμήθηκαν κατά κόρον με απευθείας αναθέσεις διαμορφώνοντας ήθη και έθιμα και αγνοώντας δημοσίως τους καρπωτές.

Ασφαλώς, μία πανίσχυρη οικονομικά Ε.Ε. και Γερμανία δεν θα μπορούσε αλλιώς να ανοίξει νέους ορίζοντες για την εξωτερική πολιτική της και κυρίως νέα σύνορα καρδιάς διαπερνώντας τα σύνορα των Κρατών και αγκαλιάζοντας την Τουρκία. Μπορεί η Γερμανία και οι άλλες αποικιοκρατικές χώρες να μάζεψαν τον ανθό των μεταναστών αλλά για την Ελλάδα άφησαν το καλύτερο. Από Μαρόκο μέχρι Αφγανιστάν συρρέουν και συνωστίζονται για να πατήσουν το πόδι τους στην όμορφη Ελλάδα πάσης φύσεως μετανάστες και να αναζωογονήσουν την εθνική ιδέα μας.

Ο κ.Μητσοτάκης και αυτός έπεσε στην παγίδα του εύκολου και εφήμερου κέρδους και θα λάβει τα πολιτικά κέρδη τού προκατόχου του. Δεν διδάχθηκε από το ντροπιαστικό πολιτικό τέλος του πουλέν των Παρισίων και οδεύει στα χνάρια του. Αν πιστεύει ότι τρέφοντας ένα δίκτυο Ελλήνων με το τέρας των ευρωπαϊκών επιδοτήσεων του ΕΣΠΑ, των έκτακτων επιχορηγήσεων και του ήδη 30% τουλάχιστον μαύρου χρήματος της παραοικονομίας θα κυβερνήσει επί μακρόν πλανάται οικτρά. Οι πολιτικές αξίες όλων αυτών των χρημάτων παρά το ιλιγγιώδες ποσό που αντιπροσωπεύουν είναι ευτελείς. Προφανώς δεν έχει επικοινωνία με την κοινωνία και την απογοήτευση για τη μειωμένη απόδοσή του, την πτώση του βιοτικού επιπέδου και την οικτρή ζωή του λαού που πίστεψε σε αυτόν άδικα.

Μηδέν στο Ελληνικό, μηδέν στον East Med και μηδέν στο χρυσό της Ελλάδας είναι η μέχρι τώρα αξιολόγησή του γιατί απλά πιστεύει και αυτός ότι μπορεί να κοροϊδεύει πολλούς για πολύ. Αν πιστεύει ότι ανοίγοντας τους κρουνούς των offshore με ψευτο-επενδύσεις των 500.000 νόμιμου χρήματος για τον έλεγχο των κρατικών δομών συμπεριλαμβανομένης και της Εθνικής Άμυνας θα μείνει στην ιστορία, η οποία θα τον εκδικηθεί σύντομα. Η Ελλάδα δεν είναι και δεν θα γίνει ποτέ ούτε Λουξεμβούργο ούτε Μάλτα.

Καλορίζικα τα 700 εκατομμύρια ευρώ. Άξια η επιχορήγηση των πιονιών της Μαντάμ "Ο" για το έργο τους. Άξια και η παράδοση του Έβρου στη Frontex για τον έλεγχό του. Μέχρι την επόμενη Τρίτη 9 Μαρτίου 2020 όλο και κάτι παραπάνω μπορεί να βγει για την Ελλάδα της Κανονικότητας του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Λ.ΚΑΛΑΜΑΡΑ

Thedayaftergr