Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020

Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΤΗΣ ΑΜΥΝΗΣ

Η φύση δεν βιάζεται και το ποτάμι της ιστορίας δεν γυρίζει ποτέ πίσω. Η Ελλάδα των πέντε Θαλασσών και των τριών Ηπείρων ήταν ιστορική αλήθεια και ό,τι συμβαίνει μία φορά δεν αργεί να το ξαναφέρει η φύση. Το 1920 ο Βασιλιάς και οι οπαδοί του στέρησαν την Ελλάδα από το ραντεβού τους με την ιστορία. Η Μεγάλη Τουρκία του Κεμάλ θεμελιώθηκε βασισμένη στην εθνοκάθαρση των Ελλήνων.

Το 2020 βρίσκει τη Μεγάλη Τουρκία του Ερντογάν να ψυχορραγεί μέσα σε ένα ξένο Κράτος που βρέθηκε να υπερασπίζεται σκοταδιστές ναρκωμένους Ισλαμιστές. Το ξανθό γένος ίπταται από πάνω του ζωντανεύοντας τα φαντάσματα του 19ου αιώνα. Μάταια παλεύει ο Ταγίπ να ασφαλίσει τα νώτα του σε Θράκη και Μικρά Ασία με μετανάστες. Η Βασίλισσα του δρόμου του οπίου τσάμπα αγναντεύει ως άλλος Ξέρξης, από το θρόνο της που τρίζει, αναμένοντας να ξαναζήσει την παγκόσμια εξουσία της. 

Το παράθυρο της Ελλάδας ανοίγει μετά από έναν αιώνα ερμητικά κλειστό και η Ελλάδα αναζητά τον Λευτεράκη της, που δεν θα αργήσει να έρθει, να ζωντανέψει το όνειρο, τη Μεγάλη Ιδέα, όχι σε έδαφος αλλά σε ιδέες. Το ανάθεμα ψυχών βασανισμένων και θυσιασμένων της Μεταπολίτευσης ακούγεται ολοένα και πιο δυνατά σ' ένα έγκλημα με χιλιάδες θύτες και εκατομμύρια θύματα, πεθαμένους, ζωντανούς νεκρούς και αγέννητους.

Πολλοί οι Ραγιάδες που έσκυψαν κεφάλι, πολλοί αυτοί που άλλαξαν πίστη για να σωθούν, πολλοί και οι απροσκύνητοι που θα απελευθερώσουν την Ελλάδα από το ζυγό της. Ο Λευτεράκης της Αμύνης είναι ζωντανός και θα έρθει πάλι να μεγαλώσει την Ελλάδα διώχνοντας ντυμένους Έλληνες τρωκτικά, σκιές περιπλανώμενες, που έρχονται στον κόσμο αυτό για να ρουφούν Ελλάδα για να ζουν και φεύγουν ασήμαντοι στην ιστορία της.

Δεν θα αργήσει η ώρα που θα σημάνουν οι καμπάνες της Ελευθερίας και Άγγλοι, Γάλλοι, Ούννοι και Σλάβοι θα χαθούν από την Ελλάδα. Το ρολόι άρχισε να μετρά αντίστροφα.

Λ.ΚΑΛΑΜΑΡΑ

Thedayaftergr