Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Cyclades24: Αναγνώριση της προσφοράς στην ενημέρωση και την τοπική κοινωνία!

 
 Μία ακόμη επιβράβευση των κόπων και των προσπαθειών για την ομάδα του Cyclades24 αποτέλεσε η τιμητική βράβευση που απέσπασε από τον Ροταριανό Όμιλο Ερμουπόλεως!
Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «ΕΡΜΗΣ» το βράδυ της Παρασκευής 3 Νοεμβρίου, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου, μετά από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου, προχώρησε στην απονομή τιμητικού επαίνου στη ενημερωτική ιστοσελίδα Cyclades24.
Εκ μέρους του Ομίλου, ο Γενικός Γραμματέας Παναγιώτης Τζαναβάρης (σ.σ. ο πρόεδρος Γιώργος Ρούσσος απουσίαζε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων) παρέδωσε τον τιμητικό έπαινο στον ιδιοκτήτη του Cyclades24 Γιώργο Σολάρη.

Ο κ. Τζαναβάρης στον χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στην πολύτιμη συνεισφορά της ενημερωτικής ιστοσελίδας στην ενημέρωση, εστιάζοντας ιδιαίτερα στην αντικειμενικότητα, την αμεσότητα και την ταχύτητα με την οποία η συντακτική ομάδα του Cyclades24 ενημερώνει το κοινό για όσα συμβαίνουν στην Σύρο και τις Κυκλάδες.
 Από την πλευρά του ο κ. Σολάρης ευχαρίστησε τον Ροταριανό Όμιλο Ερμουπόλεως γι’ αυτή την ιδιαίτερη τιμή, που έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά βραβεύσεων και διακρίσεων του Cyclades24 σε πανελλήνιο και τοπικό επίπεδο.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πορεία που έχει χαράξει το Cyclades24 στην τοπική ενημέρωση, τονίζοντας πως ούτε ο ίδιος πίστευε ότι θα είναι τέτοια όταν ξεκινούσε αυτή η προσπάθεια, όντας πλέον ένα από τα κορυφαία περιφερειακά ενημερωτικά σάιτ πανελληνίως.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο γεγονός ότι το Cyclades24 στηρίζεται στις δικές του δυνάμεις και στην ιδιωτική πρωτοβουλία, χωρίς να έχει κανένα δεσμό και εξάρτηση από κρατικούς φορείς.
Στη συνέχεια ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν, τον νυν αντιδήμαρχο του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης και δημοσιογράφο Μάριο Βουτσίνο με τον οποίο ξεκίνησαν μαζί αυτή την προσπάθεια, αλλά και τους χιλιάδες αναγνώστες που καθημερινά επιλέγουν το Cyclades24 για την ενημέρωσή τους.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με δείπνο που παρέθεσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Ροταριανού Ομίλου Ερμουπόλεως στην ομάδα του Cyclades24.