Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Στατιστικούς ανταποκριτές αναζητά η Ελληνική Στατιστική Αρχή (αιτήσεις)

Ιδιώτες συνεργάτες και στατιστικούς ανταποκριτές αναζητά η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) προκειμένου να ενταχθούν στο Μητρώο, για τις διενεργούμενες από αυτήν στατιστικές έρευνες (περιόδου Μαΐου-Δεκεμβρίου 2016).
Δικαίωμα υποβολής αίτησης για το Μητρώο Ιδιωτών Συνεργατών έχουν μόνο ιδιώτες και ιδιωτικοί υπάλληλοι, οι οποίοι θα πρέπει να είναι τουλάχιστον απόφοιτοι Λυκείου ή εξαταξίου Γυμνασίου, ηλικίας από 21 έως 69 ετών. Αντίστοιχα στο Μητρώο Στατιστικών Ανταποκριτών μπορούν να εγγραφούν μόνον γεωπόνοι (γεωτεχνικοί), ιδιώτες και ιδιωτικοί υπάλληλοι, Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής εκπαίδευσης, ηλικίας 22-69 ετών, με γνώση Η/Υ (Microsoft Office Excel).
Το έργο του Ιδιώτη Συνεργάτη περιλαμβάνει την έγκαιρη, πλήρη και σωστή συλλογή στατιστικών στοιχείων από επιχειρήσεις και νοικοκυριά. Τα στοιχεία συλλέγονται, κυρίως, με προσωπικές συνεντεύξεις, στον χώρο των νοικοκυριών ή των επιχειρήσεων, και με ειδικά, κατά έρευνα, ερωτηματολόγια.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις ηλεκτρονικές αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος έως τις 10 Απριλίου, στην ιστοσελίδα της ΕΛΣΤΑΤ (www.statistics.gr) στην κεντρική σελίδα του Portal, θεματική ενότητα ΕΛΣΤΑΤ, ένδειξη «Ιδιώτες Συνεργάτες ΕΛΣΤΑΤ».

aftodioikisi.gr