Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου 1 - 0 τον Ισθμιακό και ανεβαίνει στην Α΄ Κορινθίας -



Ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα κατάφερε στις καθυστερήσεις (93΄) να δαμάσει την αντίσταση του πρωταθλητή Ισθμιακού με 1 - 0 και να κερδίσει την άνοδό του ως δευτεροαθλητής στην Α΄κατηγορία Κορινθίας. Το σκορ θα είχε πάρει τεράστιες διαστάσεις καθώς οι γηπεδούχοι ησαν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια καθώς ο τερματοφύλακας του Ισθμιακού Τσιούμπας κρατούσε κλειστά τα "ρολλά" της εστίας του.


Τελικά τα "ρολλά "παραβιάστηκαν| με ΄σουτ του Κόλα στο 93΄, ο οποίος εισήλθε ως αλλαγή στο 85΄  αντικαταστώντας τον Παπαδημητρίου. Προηγουμένως είχαν χαθεί κλασικές ευκαιρείες από τους Καλύβα, Καφαντάρη και Ζιώζο , ενώ πρέπει  να αναφέρουμε ότι στο α΄μέρος ο διαιτητής ακύρωσε τέρμα που σημείωσε ο Καλύβας ως οφσάιτ.
Τον αγώνα παρακολούθησαν 500 θεατές που κατάκλησαν το γήπεδο "Σωτήρης Αγγελόπουλος"
ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ: Φραντζής, , Βαγιού, Πιέτρι, Κουρούμαλης Γ., Ρούτσης, Σίνα (72΄ Κλουτσινιώτης) , Καφαντάρης, Καλύβας,, Μανώλης (93΄ Κουλάκης), Σιώζος, Παπαδημητρίου. 
( 85΄Κόλα)
ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ:Τσιουμπας, Τελάι, Τσόγκας, Κορδαλής, Πέρρας, Ντόντος, Καλογράνης, Κ, Γεωργίου, Μιχάλαρος( 63΄ Λεκκας) Μάριος  (52΄ Τζουγαννάκος) Μπελος  (46΄Λεπέτζης)  
 Το ντέρμπι του Ξυλοκάστρου  μεταδόθηκε στις 4 το απόγευμα σε όλο τον πλανήτη, σε απευθείας ραδιοφωνική live σύνδεση απο τους "ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ" και το GREEKRADIO WEB CHANNEL, σε περιγραφή του Τάσου Μητσόπουλου και ήταν μια παραγωγή του Βασίλη Λάλου
Για την άνοδο του Ηρακλή στην Α' κατηγορία Κορινθίας ο Δημαρχος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης κ Ηλίας Ανδρικόπυλος απευθηνε τα θερμα συγχαρτηρια του προς Δίοικηση - τεχνική ηγεσία και παίκτες της ομάδας
Στους άλλους αγώνες 
ΠΑΣ Κλένια - Άρης Αρχαίας Κορίνθου 6 - 2 και 
Πανσολυγειακός -  Θύελλα Κάτω Διμηνιού 5  - 1