Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΜΕ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΙΣΘΜΙΑΚΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ( ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ)

Ακόμη 90΄λεπτά αγωνίας για το φινάλε του πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας Κορινθίας 2015-2016. Η τελευταία ( 26η) αγωνιστική είναι άκρως ενδιαφέρουσα, καθώς σήμερα Κυριακή, στις 4 το απόγευμα οι τρεις διεκδικητές των δύο εισιτήριων ανόδου ΠΑΣ Κλένια, Ηρακλής Ξυλοκάστρου και Πανσολυγειακός αγωνίζονται εντός έδρας με Άρη Αρχαίας Κορίνθου ( πασχίζει για την παραμονή του στην κατηγορία), Ισθμιακό ( ήδη πρωταθλητή)  και Θυελλα Κάτω Διμηνιού, αντίστοιχα.

Το μεγάλο ντέρμπι κορυφής γίνεται , στο Ξυλόκαστρο, όπου ο τοπικός Ηρακλής μάχεται για την άνοδό του, κόντρα στον ήδη πρωταθλητή Ισθμιακό, όπου με νίκη κερδίζει αυτόματα την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.
 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ηρακλή με ανακοίνωση που έξέδωσε τονίζει ότι "Την Κυριακή μην απουσιάσει κανείς από το "Σωτήρης Αγγελόπουλος". Όλη η πόλη δίπλα στα παιδιά για την τελική νίκη και άνοδο!"
Το ντέρμπι του Ξυλοκάστρου θα μεταδoθεί σε όλο τον πλανήτη, σε απευθείας ραδιοφωνική live σύνδεση απο τους "ΔΥΤΤΙΚΟΥΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ" και το GREEKRADIO WEB CHANNEL, σε περιγραφή του Τάσου Μητσόπουλου


H  τελευταία (26η) αγωνιστική 
 
ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ -ΠΑΟ ΚΟΥΤΑΛΑ
 ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ
 ΤΑΡΣΙΝΑ '97 -ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΓΙΑΛΙΟΥ
ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ -ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ -ΘΥΕΛΛΑ Κ. ΔΙΜΗΝΙΟΥ
ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ -ΑΡΗΣ ΑΡΧ.ΚΟΡΙΝΘΟΥ
ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ -ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ