Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ: Τι αποφάσισε ο Κοντονής για το Κύπελλο!

Δέσμευση Κοντονή για την τροπολογία για τις εκλογές των Ομοσπονδιών
Ο υφυπουργός έχει καταλήξει σχετικά με τη συνέχιση ή μη της διοργάνωσης και θα ενημερώσει σχετικά τους "μεγάλους" στο ραντεβού που θα κάνουν.
Οι προσπάθειες του Σταύρου Κοντονή για συνάντηση με τους "μεγάλους" του ελληνικού ποδοσφαίρου έπιασαν τόπο και το κρίσιμο ραντεβού θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες μέρες.

Βέβαια, ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού, ο Γιάννης Αλαφούζος, δεν προτίθεται να δώσει το "παρών", καθώς ισχυρίζεται ότι η παρουσία του στο ίδιο τραπέζι με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, νομιμοποιεί τις πρακτικές του Ολυμπιακού στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Πάντως, οι ιδιοκτήτες των άλλων ομάδων, Ολυμπιακού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, είναι διατεθειμένοι να μιλήσουν με τον Σταύρο Κοντονή. Όσον αφορά την ατζέντα, επί τάπητος θα τεθούν θέματα που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως είναι η βία, η διαφθορά και τα οικονομικά της Σούπερ Λιγκ (χορηγία ΟΠΑΠ).
Αν δεν καταφέρουν να συμφωνήσουν, τότε δεν υπάρχει ελπίδα συναινετικής λύσης και ο υφυπουργός αναμένεται να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, με ό,τι κι αν αυτό μπορεί να συνεπάγεται.
Από εκεί και πέρα, αναμένεται να συζητηθεί και το φλέγον θέμα της συνέχειας του Κυπέλλου, το οποίο απασχολεί ιδιαίτερα τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ που διεκδικούν τον τίτλο.
Οι πιέσεις που δέχεται ο Σταύρος Κοντονής, προκειμένου να συνεχίσει τον θεσμό, είναι πολύ μεγάλες, ωστόσο ίδιος παραμένει ανένδοτος.
Όπως αναφέρουν τελευταίες αποκλειστικές πληροφορίες του SportDog, ο υφυπουργός δεν προτίθεται να δώσει έγκριση για να γίνουν οι δεύτεροι ημιτελικοί του Κυπέλλου και, σύμφωνα με αυτά που λέει στους άμεσους συνεργάτες του, δεν πρόκειται να αλλάξει γνώμη.
Μάλιστα, ο Σταύρος Κοντονής αναμένεται να ανακοινώσει αυτή την απόφαση και στη συνάντηση που θα έχει με τους "μεγάλους" του ελληνικού ποδοσφαίρου, ξεκαθαρίζοντας ότι είναι αμετακίνητος στο συγκεκριμένο θέμα.  

sportdog.gr