Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Με αντιολισθητικές αλυσίδες η κυκλοφορία στην Ορεινή Αχαΐα και στην Ναυπακτία


Καιρός: Ξύπνησαν και είδαν από τα παράθυρα αυτές τις εικόνες - Το πέρασμα του χιονιά στη Λέσβο (Βίντεο)!Με αντιολισθητικές αλυσίδες εξακολουθεί να γίνεται, λόγω χιονοπτώσεων και παγετού, η κυκλοφορία των οχημάτων στο ορεινό επαρχιακό οδικό δίκτυο της Αχαΐας και της Ναυπακτίας.
Στην Αχαΐα, αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται τα αυτοκίνητα που κινούνται στις επαρχιακές οδούς Καλαβρύτων - Διακοπτού μέσω Μεγάλου Σπηλαίου, Καλαβρύτων - Πατρών μέσω Χαλανδρίτσας, Καλαβρύτων - Αιγίου μέσω Πτέρης, Καλαβρύτων - Κλειτορίας μέσω Πριόλιθου και Λουσών, Πούντας -Καλαβρύτων, καθώς και στον δρόμο που συνδέει τα Καλάβρυτα με το χιονοδρομικό κέντρο της περιοχής.

Στην ορεινή Ναυπακτία, αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται τα οχήματα που κινούνται στις επαρχιακές οδούς Ναυπάκτου - 'Ανω Χώρας, μέσω του δημοτικού διαμερίσματος Λημνίστας και Ναυπάκτου - Αράχωβας, μέσω του δημοτικού διαμερίσματος Πλατάνου.
Πάντως τόσο στην Αχαΐα, όσο και στην Ναυπακτία εκχιονιστικά μηχανήματα της περιφέρειας και των δήμων εργάζονται συνεχώς, για να παραμένουν ανοικτοί οι δρόμοι.
ΠΗΓΗ ΑΠΕ-ΜΠΕ