Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

O πρ. αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος κ. Γιάννης Τσιρώνης στην Κόρινθο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κόρινθο επισκέφτηκε σήμερα ΤΡΙΤΗ 15/9 ο πρ. αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος κ. Γιάννης Τσιρώνης, ο οποίος  προέρχεται από τους Οικολόγους-Πράσινους και στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ.

Εμφάνιση ΤΣΙΡΩΝΗΣ.jpgΟ κ. Γ. Τσιρώνης το πρωί συναντήθηκε με εκπροσώπους φορέων και συλλογικοτήτων της πόλης και συνοδευόμενος από τις υποψήφιες βουλευτές Κορινθίας κ. Μαρία Θελερίτη και κ. Δήμητρα Λυμπεροπούλου και από κλιμάκιο μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ και των Οικολόγων-Πράσινων είχε την ευκαιρία να ενημερώσει και να συνομιλήσει με τους πολίτες και τους καταστηματάρχες στους κεντρικούς δρόμους της Κορίνθου κυρίως για θέματα περιβάλλοντος, πράσινης ανάπτυξης, διαχείρισης απορριμμάτων κλπ.
Εμφάνιση TSIRONIS.jpgΤο μεσημέρι έδωσε στα Γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Κορίνθου συνέντευξη Τύπου, όπου αφού ενημέρωσε για τα πεπραγμένα του υπουργείου του δήλωσε χαρακτηριστικά ότι το Ελληνικό Δημόσιο οφείλει να περιφρουρήσει την περιουσία του και όχι να την ξεπουλά ή να τη χαρίζει σε καταπατητές. Επίσης στο μείζον ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων υποστήριξε ότι η προτεινόμενη μέθοδος είναι η διαλογή στην πηγή, ώστε να μειωθεί ο όγκος των σκουπιδιών και τέλος δήλωσε ότι δεν είναι απαραίτητες οι μεγάλες εγκαταστάσεις που προβλέπονταν στους παλιούς σχεδιασμούς με τις αναθέσεις των περισσοτέρων σε διαπλεκόμενες εταιρείες.
15/9
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ