Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Νίκησαν 1-0 την Μπάγερν οι νέοι του Ολυμπιακού

Νίκησαν 1-0 την Μπάγερν οι νέοι του Ολυμπιακού   Με νίκη επό της Μπάγερν Μονάχου άρχισε τις υποχρεώσεις της η ομάδα νέων του Ολυμπιακού στον 6ο όμιλο Youth League. Οι ποδοσφαιριστές του Βασίλη Βούζα επικράτησαν 1-0 των Βαυβαρών, στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.
Το γκολ της νίκης επετεύχθη με εκτέλεση πέναλτι του Σάλιακα στο 82’! Το πέναλτι κέρδισε ο Ανδρούτσος σε μαρκάρισμα του Ισεργουντ.
Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν  καλύτεροι στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα του αγώνα και είχαν και δοκάρι με τον Λάτσι στο 45′, ύστερα από σέντρα του Σάλιακα. Η καλύτερη στιγμή της Μπάγερν ήταν στο 61′, όταν ο Πάντοβιτς βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον Γαβαλά, αλλά ο τερματοφύλακας των Πειραιωτών απομάκρυνε.
Ομως, και ο γκολκίπερ των γερμανικής ομάδας, έσωσε την εστία του στο σουτ του Μεγαρίτη, επτά λεπτά αργότερα, όπως και στην κεφαλιά του Λάμπρου στο 83′.
Η Μπάγερν ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 10 παίκτες, καθώς στο 90′ ο Πάντοβιτς δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γαβαλάς, Σάλιακας, Νικολάου, Ρέτσος, Τόλι, Μεγαρίτης, Μανθάτης, Πλέγας (76′ Πλέγας), Ανδρούτσος, Λάτσι, Κουγιός (56′ Κιρτζιαλίδης).
ΜΠΑΓΕΡΝ: Χάντερτμαρκ, Ίσεργουντ, Μαρτίνοβιτς (46′ Στράιν), Πφαμπ, Λάιμπ (46′ Στινγκλ), Ντικ, Ντέλα Σιαβά, Γκιουνζέλ, Πάντοβιτς, Γκαουτίνιο, Μπενκο (65′ Μίχελι).