Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Μετά το «όχι» καλεί σε δεύτερο Βατερλώ ο Τσίπρας - Τι είπε σε προεκλογική ομιλία του στην Πάτρα

Μετά το «όχι» καλεί σε δεύτερο Βατερλώ ο Τσίπρας
Με το δημοψήφισμα, το αποτέλεσμα του οποίου ο ίδιος δεν σεβάστηκε με την υπογραφή του μνημονίου, συνέκρινε τις εκλογές της 20ης Σεπτέμβρη ο Αλέξης Τσίπρας σε προεκλογική ομιλία του στην πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα. «Η αναμέτρηση της 20ης Σεπτέμβρη είναι το δεύτερο μεγάλο δημοψήφισμα για το αύριο του λαού και του τόπου μας» είπε ο κ. Τσίπρας.

«Στη κάλπη της Κυριακής ψηφίζουμε όχι στην παλινόρθωση του παλαιού καθεστώτος της υποτέλειας, της εξάρτησης, της διαφθοράς και της διαπλοκής… Ψηφίζουμε όχι στη ΝΔ, που, πράγματι, εκπροσωπεί με τον καλύτερο τρόπο, το σύστημα συμφερόντων της διαπλοκής και της εξάρτησης, ψηφίζουμε όχι στην Ελλάδα της συντήρησης και της ολιγαρχίας» ανέφερε ο κ. Τσίπρας, που φαίνεται αποφασισμένος να συνεχίσει να θέτει διχαστικά διλήμματα στους Έλληνες πολίτες.

Ακόμη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «στη κάλπη που θα κρίνει τη διακυβέρνηση του τόπου για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, ψηφίζουμε για την Ελλάδα της δημοκρατίας, της δικαιοσύνης και της προκοπής». Μάλιστα, ζήτησε από τους Έλληνες πολίτες να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στο ΣΥΡΙΖΑ –για δεύτερη φορά μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο- για να έχει ο «λαός τη δική του κυβέρνηση», όπως είπε.