Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Πυκνώνουν (με νόημα) τα δείπνα στην Καραμανλική ταβέρνα του Πέππα στη Σταμάτα

karamanlis-peppas
Έχει ανοίξει για τα καλά η «όρεξη» των ΝεοΔημοκρατών που συχνά πυκνά (ειδικά τελευταία), συναντιούνται στην ομώνυμη ταβέρνα του στελέχους της ΝΔ Νίκου Πέππα, στην πλατεία της Σταμάτας Ατιικής. Και όπως λέγεται δεν είναι μόνο εξ΄ αιτίας του εξαιρετικού φαγητού που προσφέρεται...

Το προχτεσινό τραπέζι που διοργανώθηκε και είχε καλεσμένους τους: Ντόρα Μπακογιάννη, Ευριπίδη Στυλιανίδη, Γιώργο Βλάχο, Χρήστο Σταϊκούρα, Λευτέρη Αυγενάκη, Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, Θανάση Σκορδά και έμπειρο στέλεχος στην πολιτική επικοινωνία (τυχαίο;;), είχε σαν θέμα τις εθνικές εξελίξεις και τα εσωκομματικά σχετικά με τον τρόπο που η ΝΔ θα διαχειριστεί την επόμενη ημέρα της συμφωνίας.

Μαθαίνουμε πως τις επόμενες ημέρες διοργανώνεται δείπνο με πολύ πιο διευρυμένη σύνθεση, αφού το ραντεβού των ιδίων ανανεώθηκε με σκοπό όπως «ακούστηκε», να μπουν τα πράγματα της ΝΔ και της Ελλάδας, σε μία καλύτερη μοίρα. Η δυσφορία και η αγωνία είναι έντονη σχετικά με την στρατηγική που ακολουθείται από την ηγετική ομάδα της Συγγρού και που φέρνει την γαλάζια παράταξη σε σταθερή δημοσκοπική διολίσθηση και τη χώρα χωρίς δυναμική αντιπολίτευση.

Ο Νίκος Πέππας έχοντας διατελέσει Αντινομάρχης Αν. Αττικής και Αναπλ. Δήμαρχος Διονύσου, αλλά και με την παρουσία του ως υποψήφιος βουλευτής στις ευρωκλογές και τις εθνικές εκλογές, απολαμβάνει εκτίμησης κορυφαίων στελεχών και της βάσης της ΝΔ, αλλά και ευρύτερων στρωμάτων της κοινωνίας πανελλαδικά, που βλέπουν στο πρόσωπό του έναν άνθρωπο μαχητή της ζωής (αθλητής με διεθνείς διακρίσεις στην παρολυμπιακή ξιφασκία και επαγγελματίας στην εστίαση).

Από τη Σταμάτα της Αττικής, εκεί που κάθε βράδυ, περνούν (τυχαία) δημοσιογράφοι... ίσως να «αποκαλυφθεί» η είδηση για την επόμενη ημέρα της ΝΔ..

Ιωάννης Καλαμίδης
www.tokentro.gr