Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Τούρκοι λαθροδιακινητές σε αγαστή συνεργασία με “αντιρατσιστές” γεμίζουν την χώρα με λαθρομετανάστες

Ιδού η συμμορία: Τούρκοι λαθροδιακινητές σε αγαστή συνεργασία με “αντιρατσιστές” γεμίζουν την χώρα με λαθρομετανάστες
 

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lesvosnews.gr, το οποίο βιώνει την γιγάντωση των λαθρομεταναστευτικών ροών από πρώτο χέρι, όσοι εκ των λαθρομεταναστών διαθέτουν αρκετά χρήματα, παίρνουν «δώρο» από τους δουλεμπόρους ένα εγχειρίδιο – τουριστικό οδηγό, σχεδιασμένο ακριβώς για τις ανάγκες τους.




Το βιβλιαράκι αυτό έχει τίτλο «WELCOME TO GREECE!» και υπότιτλο, «AN INFO-GUIDE FOR REFUGEES AND MIGRANTS». Στις εσωτερικές του σελίδες έχεις δεκάδες πληροφορίες, για το πώς θα κινηθούν και τι θα κάνουν μόλις φτάσουν στην Ελλάδα. Στις σελίδες αυτού του εντύπου, του οποίου σας παρουσιάζουμε φωτογραφίες, υπάρχουν όλες οι πληροφορίες για έναν λαθρομετανάστη, από το που βρίσκονται τα κέντρα κράτησης, μέχρι το ποια είναι η ελληνική νομοθεσία, καθώς και τηλέφωνα... δικηγόρων, που αναλαμβάνουν (με το αζημίωτο φυσικά) τέτοιες υποθέσεις.



Είναι σαφές ότι τόσο οι δικηγόροι, όσο και οι διάφορες οργανώσεις που πιθανόν εμπλέκονται με το φυλλάδιο, που μοιράζουν οι τούρκοι δουλέμποροι, είναι τουλάχιστον εκτεθειμένοι ανεπανόρθωτα, ενώ είναι άξιο έρευνας από αρμόδιο εισαγγελέα το αν εμπλέκονται και ποινικά στην υπόθεση διακίνησης λαθρομεταναστών. Για... κακή τους τύχη, το φυλλάδιο αυτό βγήκε στο φως της δημοσιότητας και έτσι μπορέσαμε να εντοπίσουμε την πηγή του.



Το φυλλάδιο, λοιπόν, ανήκει σε διεθνή «αντιρατσιστική» οργάνωση, η οποία εντός του πολυτελούς φυλλαδίου παρέχει πλήρεις πληροφορίες προς λαθρομετανάστες, προτρέποντάς τους μάλιστα να μην δώσουν αποτυπώματα σε άλλες χώρες, παρά μόνο στην Ελλάδα, έτσι ώστε να επιστρέψουν στην Ελλάδα, σε περίπτωση που φτάσουν σε άλλη χώρα και δεν τους αρέσει.
Μία από τις οργανώσεις που εμφανίζονται στο εν λόγω φυλλάδιο είναι μία με τίτλο «Ομάδα Δικηγόρων για τα Δικαιώματα Προσφύγων και Μεταναστών» και εδώ είναι που αρχίζουν οι πραγματικές αποκαλύψεις. Πριν ειπωθεί το οτιδήποτε να πούμε ότι συγκεκριμένα στοιχεία και ονόματα είναι ήδη στα χέρια των αρμοδίων. Η εν λόγω οργάνωση δικηγόρων, λοιπόν, η οποία εδρεύει στα Εξάρχεια, δίνει ως τηλέφωνό επικοινωνίας, το τηλέφωνο δικηγόρου, που φιλοδοξεί να ονομαστεί κατήγορος εναντίον της Χρυσής Αυγής. 

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου