Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Του χάλασε τη φιέστα

Του χάλασε τη φιέστα | onsports.grΟ Απόλλωνας Σμύρνης επικράτησε 1-0 του Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη χαλώντας τη… φιέστα του «γηραιού» για την άνοδο.
Γιορτινό ήταν το κλίμα στο «Καυτανζόγλειο» όπου ο Ηρακλής υποδέχτηκε τον Απόλλωνα Σμύρνης με τους γηπεδούχους να θέλουν να γιορτάσουν την κατάκτηση της ανόδου.
Παρόλα αυτά, η ομάδα της Αθήνας δεν πήγε για… τουρισμό στη Θεσσαλονίκη και αφού έκανε το… πασίγιο στην αντίπαλό της, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο παίρνοντας τη νίκη με 1-0.
Όλα κρίθηκαν στο 56’ όταν ο Ανγκούλο έκανε το 1-0 για τους φιλοξενούμενους που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Η «Ελαφτά Ταξιαρχία» από το 63’ έπαιζε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Γεωργίου, χωρίς αυτό να της στοιχίσει.
Ηρακλής (Παπαδόπουλος): Γιαννίκογλου, Μπουκουβάλας, Ρουγκάλας, Ζιαμπάρης, Σαραμαντάς, Κυριακίδης, Καρασαλίδης, Κάσσος (75' Πασάς), Τσιλιανίδης, Τσιλιγκίρης, (50' Ρομάνο) Αγγελούδης (67' Λουκίνας)
Απόλλων Σμ. (Βοσνιάδης): Ταΐρης, Γκόλιας, Βασιλαντωνόπουλος, Γεωργίου, Κοτσώνης, Λαγός, Ψιάνος, Σουάνης, Τζιώρας, Ανγκούλο (67' Πινιέιρο), Βάντερσον (85' Καραδέμητρος)