Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Ο Κατσουράνης χάρισε την τρίτη θέση των πλέι οφ στον Ατρόμητο 2-0 τον Παναθηναϊκό,

Δεν έφτανε ο «Τσίλιας» (photos) | onsports.gr 

Με δυο γκολ του Κώστα Κατσουράνη, ο Ατρόμητος νίκησε 2-0 τον Παναθηναϊκό, αλλά αυτό δεν του έφτασε για να προσπεράσει τον Αστέρα που την ίδια ώρα νίκησε τον ΠΑΟΚ στην Τρίπολη.
Ο Ατρόμητος έπαιξε τα ρέστα του για να βγει δεύτερος στα πλέι οφ στο τελευταίο ματς της χρονιάς απέναντι στον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι και παρότι κόντρα στους «πράσινους» τα κατάφερε, δεν πήρε το προνομιούχο εισιτήριο. Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια έπαιξε με όλα της τα όπλα για να πάρει τη νίκη, την ώρα που το «τριφύλλι» παρουσιάστηκε με πάρα πολλές αλλαγές, δέκα Έλληνες ποδοσφαιριστές στην ενδεκάδα και τους επτά από αυτούς να προέρχονται από την ακαδημία.
Οι γηπεδούχοι νίκησαν μεν 2-0 χάρη στα γκολ του Κώστα Κατσουράνη, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό από τη στιγμή που ο Αστέρας νίκησε 1-0 τον ΠΑΟΚ στην Τρίπολη και έτσι τερμάτισε αυτός στη δεύτερη θέση. Το μόνο που κατάφερε ο Ατρόμητος ήταν να αποφύγει την τελευταία θέση της βαθμολογίας και το να αρχίσει προετοιμασία το αργότερο σε δυο εβδομάδες από τώρα.
Το ματς δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας και είχε γείρει εξαρχής προς την πλευρά του Ατρόμητου ο οποίος το ήθελε και περισσότερο. Ο Παναθηναϊκός, φυσιολογικά, ήταν ασύνδετος λόγω των πολλών αλλαγών κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι. Έτσι, τα γκολ του Κατσουράνη στο 41’ και το 61’ «καθάρισαν» για τον Ατρόμητο με αποτέλεσμα να του χαρίσουν τη νίκη στο τελευταίο ματς της σεζόν.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ν.Νιόπλιας): Γκορμπούνοφ, Γκαρσία, Κατσουράνης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπάλλας (67΄ Δημούτσος), Κιβρακίδης, Κοντοές, Ούμπιντες, Καραμάνος (78΄ Μπρίτο), Παπάζογλου (58΄ Ναπολεόνι).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γ.Αναστασίου): Κοτσόλης, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Μαρινάκης, Δώνης (86΄ Στάικος), Καρέλης, Ντίνας (81΄ Αγγελόπουλος), Μαυρίας, Νίνης (62΄ Μέντες), Νάνο

 Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής για τα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ:

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ 1-0
Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 2-0

Η τελική βαθμολογία των πλέι οφ (σε 6 αγώνες)
--------------------------------------
1. Παναθηναϊκός 15 9-2 (Προκρ. Champions League)
2. Αστέρας Τρίπολης 10 2-4 (Όμιλοι Europa League)
4. Ατρόμητος 8 4-4 (3ος Προκρ. Europa League)
5. ΠΑΟΚ 4 1-6 (2ος Προκρ. Europa League)