Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Ο Παναιγιάλειος νίκησε 2 - 0 την Ερμιονίδα και ελπίζει στην παραμονή του

Play –out: Στο… νήμα η παραμονή! | onsports.gr
Μάχη θα δοθεί την τελευταία αγωνιστική των play-out παραμονής στο Νότιο όμιλο της Football League μετά τα σημερινά αποτελέσματα.
Νίκη παραμονής για τον Παναιγιάλειο με 2-0 επί της Ερμιονίδας. Έτσι θέλει τη νίκη επί του υποβιβασμένου Ηρακλή Ψαχνών στην τελευταία αγωνιστική για να καθαρίσει. Ο  Φουρτάδο με κεφαλιά στο 11’ μετά από κόρνερ του Μπουρλάκη,  έκανε το 1-0 για να διαμορφωθεί το τελικό 2-0 από τον Νάστο στο 28’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ. 
Παναιγιάλειος (Π. Γκουτσίδης):  Μπαλτιμάς, Σπίνουλας, Ρουμπουλάκου, Ιωάννου, Τζημογιάννης (81΄αν α. Ρέλλας) , Νάστος, Μωυσίδης, Μίλιεβιτς, Μπουρλάκης (67' Γκοτσούλιας) , Φουρτάδο ( 55΄ Σεχολάρι) , Σκαρτσίλας.
Ερμιονίδα (Ρ. Μπολάνο):  Λυμπερόπουλος, Παπανικολάου, Σαμαράς, Μηλιώτης ( 86΄Παρασκευόπουλος) , Κολόκας, Ομο, Κιοσές, Τσακόν ( 50΄ Χατζησοφρωνίου), Σκεντεράι, Στάικος, Παβίσεβιτς.
Για δύο αποτελέσματα πάει την τελευταία αγωνιστική στα Ψαχνά, ο Παναιγιάλειος που βολεύεται και με ισοπαλία.
Αντίθετα η Ερμιονίδα θέλει μόνο νίκη με την Επισκοπή και ήττα του Παναιγιαλείου ή της Καλλιθέας.
  
Μεγάλη γκέλα για την Καλλιθέα στα Ψαχνά όπου έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με τον τοπικό Ηρακλή για να βρεθεί στην 3η θέση που δίνει την παραμονή μαζί με την Ερμιονίδα και να χάσει την ευκαιρία να πάρει μεγάλο προβάδισμα για το στόχο της. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3’ του αγώνα με σουτ του Γιαννίτση για να γίνει το τελικό 1-1 στο 77' μετά από συνεργασία του Πολίτη με τον Παλαιολόγο κι ο δεύτερος, με κεφαλιά, φέρνει το ματς στα ίσια!
Ηρακλής Ψαχνών (Καβακάς): Μανιάτης, Παληγεώργος, Ραπτάκης, Τσούπρος, Πολίτης, Παλιολόγος, Μπακομήτρος ( 41΄ Γουόρντεν) , Τσιμότζι, Μάκο (68 Ίβκοβιτς), Ενρίκο (53΄ Μπαλαράμπε) , Πουλάκος
Καλλιθέα (Παντέλης): Κατσούλης, Λεβέντης, Παγώνης, Πίκολο, Γιαννίτσης, Ρουσάκης, Κατσικογιάννης ( 63΄ Αριανούτσος), Μασάδο ( 70΄ Φράγκος) , Αρναρέλλης (84΄ Μπέλης) , Σταμόπουλος, Ντουρμισάι
Επίσημα στη Football League διατηρήθηκε ο Αχαρναϊκός ο οποίος επικράτησε 1-0 της Επισκοπής εκτός έδρας με δυνατό διαγώνιο σουτ του Γέσιτς στο 90’. 
Επισκοπή (Βέλιτς): Κελαϊδής, Μανουσάκης (90΄ Σπανουδάκης) , Λάμπρου, Παπαδήμας, Μαραθιανός, Πετράκος ( 90΄Βλαβιανός) , Δελήμπασης, Βουτσιώτης, Πάλλας, Δρακάκης, Νικόλτσης                                                          
Αχαρναϊκός (Βαζάκας): Παγούδης, Τσιάμης, Εμέκα, Ταμπάκης, Ιορδανίδης, Γέσιτς, Ίλιεφ ( 64΄ Αθανασίου) , Νιάρος, Χριστόπουλος 77΄ Παπατόλιος), Σκαθαρούδης ( 49΄ Καλογερόπουλος), Ζώνας
9η Αγωνιστική (7/6/15)
Παναιγιάλειος -  Ερμιονίδα 2 - 0
Επισκοπή - Αχαρναϊκός   0 - 1
Ηρακλής Ψαχνών - Καλλιθέα 1 - 1


Η Βαθμολογια
( Σε 9 αγώνες)
ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ
26     13 - 7
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
20       9 - 7
ΚΑΛΛΙΘΕΑ
18     11 - 8
ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ
18     10 - 12
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ
13       9 - 6
ΕΠΙΣΚΟΠΗ
1         3 - 15

Η (τελευταία) 10η Αγωνιστική ( 14.06.2015/ 17:00)
Α.Ο. Ηρακλής Ψαχνών - Παναιγιάλειος
ΑΕ Ερμιονίδας - Επισκοπή
Αχαρναϊκός - Καλλιθέα