Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Ξανά κακή η ΑΕΚ, 1-1 με Λάρισα

Ξανά κακή η ΑΕΚ, 1-1 με Λάρισα (photos) | onsports.grΩς… αγγαρεία βλέπουν στην ΑΕΚ τα τελευταία παιχνίδια μετά την άνοδο και έτσι η Ένωση έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με τη Λάρισα απογοητεύοντας εκ νέου τους οπαδούς της.

Ο βασικός στόχος της ΑΕΚ για τη φετινή σεζόν ήταν η άνοδος. Από τη στιγμή που αυτή ήρθε, όλοι περιμένουν τις μεταγραφικές κινήσεις της Ένωσης και οι ποδοσφαιριστές από την πλευρά τους δεν έχουν ανάλογο πάθος με αυτό που έδειξαν στην κανονική διάρκεια του αγώνα.
Η απογοητευτική εικόνα του συλλόγου στα play-off συνεχίστηκε και απέναντι στη Λάρισα στο ΟΑΚΑ όπου ο «δικέφαλος» έμεινε στο ισόπαλο 1-1, κρατώντας ωστόσο την κορυφή της βαθμολογίας καθώς την ίδια ώρα ο Ηρακλής γνώριζε την ήττα με 1-0 από τον Απόλλωνα Σμύρνης.
Το παιχνίδι ήταν κακό στη μεγαλύτερη διάρκειά του. Η Ένωση ήταν η απόλυτη κυρίαρχος στο πρώτο μέρος όπου έχασε σημαντικές ευκαιρίες και χρειάστηκε ένα γκολ που ήταν δύο μέτρα οφσάιντ με τον Αραβίδη (από μπαλιά Γιόχανσον) να ανοίγει το σκορ στο 31’.
Η απάντηση από τη Λάρισα, ήρθε δέκα λεπτά αργότερα, όταν ο Κοντοδήμος και αυτός από θέση οφσάιντ έκανε το 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Στο δεύτερο μέρος η Ένωση είχε τον έλεγχο, χωρίς όμως να καταφέρει να φτάσει στο γκολ για να μείνει το 1-1 έως το τέλος.
Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων η Λάρισα έμεινε με παίκτη λιγότερο καθώς αποβλήθηκε ο Μπανούσης.
 ΑΕΚ (Τρ. Δέλλας): Ανέστης, Σοϊλέδης, Τζανετόπουλος, Λαμπρόπουλος, Γεωργέας, Γιόχανσον, Κορδέρο, Αραβίδης, Μπαρμπόσα (80΄Γροντής) , Πλατέλλας, Κρισάντους (70΄ Ντακόλ)
ΑΕΛ (Σ. Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Καρανίκας, Σαρακατσάνος, Δεληζήσης, Κοντοδήμος, Μπανούσης, Νεμπεγλέρας, Κορέια (79΄Στατάκης), Μουλόπουλος, Μπόγιοβιτς, Σερζίνιο