Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΗΡΕΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΑΟΥ

Για το τέλος Ιουνίου σηματοδοτείται η απόφαση για τη μοίρα της χώρας με το μαχαίρι στο λαιμό μας. Το παρακράτος μας, οι 200 με 300 χιλιάδες μαζί με τους συγγενείς και φίλους και υπό τις διαταγές του Αρχηγού τους, κρατάνε όμηρους την Κυβέρνηση και τον υπόλοιπο ελληνικό λαό με άνεση.
Σαν μην έγιναν ποτέ οι καταγγελίες του Αντιπροέδρου της Βουλής για τα 100 δισεκατομμύρια ευρώ παράνομων εμβασμάτων, με τα οποία ελέγχονται τα πάντα προφανώς σε αυτή τη χώρα. Καταγγελίες που  χάθηκαν στις ελληνικές καλένδες. Μαζί τους και οι φιλόδοξες και ρομαντικές δηλώσεις των νέων κατοίκων του Μαξίμου για μία διαφορετική από τις προηγούμενες διακυβέρνηση της χώρας.
Ξανά καταλήξαμε σε μισθούς και συντάξεις και φόρους για να εξασφαλιστεί η επιβίωση των υπηρετών της "λαμογιάς". Ξανά ύποπτοι εξοπλισμοί και ξανά καθημερινή προπαγάνδα με την ανέχεια και τη συνέργεια ενίοτε των αρμόδιων υπουργών.
Είναι απλά ένδειξη ενοχής η απροθυμία της ελληνικής Κυβέρνησης να απαιτήσει την αποστολή των εμβασμάτων του πλούτου της χώρας από τις κυβερνήσεις των δανειστών μας.
Φυσικά στο τέλος του Ιουνίου θα έχει χαθεί η μισή χρονιά και η χώρα θα οδεύει εσκεμμένα σε ένα τρίτο μνημόνιο παράτασης δεκαετίας συνολικά της σωτηρίας και της ένταξής της στον αξιακό κώδικα του ευρώ. 
Ευρώ και μίζες δεν συμβαδίζουν πια και το παρακράτος θα κάνει το παν για ένα δημοψήφισμα ή εκλογές που θα νομιμοποιήσουν την ελληνική Κυβέρνηση να αποποιηθεί τη δέσμευσή της για παραμονή στο ευρώ με μία νέα εντολή από το λαό.
Στο ενδιάμεσο διάστημα οι βόλτες και οι "αεροπλανιές" πάνε και έρχονται σε Μόσχα, Πεκίνο και Ρίο για μία άλλη λύση, ενώ απέλπιδα προσπάθεια θα καταβάλλεται για τη διαχείριση της φτωχοποίησης της χώρας, μετά την έξοδο της από το ευρώ που θα τη χωρίσει στους καταθέτες του εξωτερικού και τους υπόδουλους του εσωτερικού.
Ένας διαχωρισμός που νομοτελειακά θα οδηγήσει στην εμφύλια σύγκρουση και σε αυταρχικές λύσεις επιβίωσης.
Συγχαρητήρια σε όλους και κυρίως στους κατέχοντες την εξουσία. Αυτό αξίζουμε, αυτό παίρνουμε και ακόμα δεν είδαμε τίποτα...
 
thedayaftergr.blogspot.gr