Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Η τελευταία στροφή στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας Κορινθίας, - Αγωνία για τρεις



Ακόμα 90 λεπτά, η τελευταία στροφή, και ο  «μαραθώνιος» των 30 αγωνιστικών, στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Α1 κατηγορίας Κορινθίας, αύριο το απόγευμα , φτάνει στο τέρμα του.   
 Το ενδιαφέρον της 30ης και τελευταίας  αγωνιστικής στρέφεται στις ομάδες των Αγίων Θεοδώρων, του Ατρόμητου Χιλιομοδίου και του Κύψελου Κορίνθου,  που δεν έχουν εξασφαλίσει παραμονή στην κατηγορία και θα αγωνιστούν για να αποφύγουν  την 14η θέση ή ακόμα και τη μη επισφαλή 13η (σε περίπτωση μη εξασφάλισης ανόδου του ΑΟ Ζευγολατιού στην Γ  Εθνική κατηγορία) και  ακολουθήσουν  Ηρακλή Ξυλοκάστρου και Α.Ο Σπαθοβουνίου στην Α2 κατηγορία. Από τις τρείς αυτές ομάδες μόνο η  ομάδα των Αγίων Θεοδώρων  βρίσκεται σε δύσκολη θέση καθώς δοκιμάζεται  εκτός έδρας, στο Ξυλόκαστρο κόντρα στον Πανκαμαριακό. Αντίθετα σε εντός έδρας αγώνες , Ατρόμητος  Χιλιομοδίου και Κύψελος Κορίνθου αντιμετωπίζουν ,αντίστοιχα, Παννεμεατικό και Αστέρα Δερβενίου.
Ο ήδη πρωταθλητής (νταμπλούχος) Α.Ο. Ζευγολατιού αγωνίζεται στην έδρα του  με την Κόρινθο η οποία εξασφάλισε , στο "παραένα" την παραμονή της στην κατηγορία. την ίδια ώρα που η Κόρινθος ΄06, αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ήδη υποβιβασμένο Α.Ο Σπαθοβουνίου.  Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αγώνες της Θύελλας Πετρίου με τον Τενεάτη  Αθικίων  και του Ολυμπιακού Λουτρακίου με την Ελλάδα Βέλου. Τέλος στο Κιάτο ο Πέλοπας υποδέχεται τον ήδη υποβιβασμένο Ηρακλή Ξυλοκάστρου.


Η 30η ( τελευταία) αγωνιστική
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ - ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ
ΣΦΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ 
ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ -  ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛ. - ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ 
ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ - ΤΕΝΕΑΤΗΣ 
ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06 
ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ - ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ
ΠΕΛΟΠΑΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛ/ΣΤΡΟΥ