Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Ιδιαιτέρως θερμή η υποδοχή Σαμαρά στην… εκλογική του Περιφέρεια, Β’ Θεσσαλονίκης (Photos)

sam-xalastra3
Ιδιαιτέρως θερμή ήταν η υποδοχή που του επιφύλασσαν κάτοικοι αλλά και φορείς στη σημερινή επίσκεψη του στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης.
Ο κ. Σαμαράς έφτασε στην κεντρική πλατεία της Χαλάστρας, όπου τον καλωσόρισε ένας νεαρός που κρατούσε ανθοδέσμη. Τον κ. Σαμαρά υποδέχτηκε ο δήμαρχος Δέλτα, Μίμης Φωτόπουλος, ενώ παρόντες ήταν οι υποψήφιοι βουλευτές Β’ Θεσσαλονίκης του κόμματος.
Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός είναι και ο ίδιος υποψήφιος στη Β’ περιφέρεια της Θεσσαλονίκης.
Ο κ. Σαμαράς, χαμογελαστός και ευδιάθετος, μπήκε στα περισσότερα καταστήματα που βρίσκονται στην πλατεία και έτυχε θερμής υποδοχής από τους μαγαζάτορες. Μάλιστα, υποστηρικτές της ΝΔ τον κέρασαν ουζάκι με μεζέ και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία.
Στη συνέχεια, ηλικιωμένος φίλος του κόμματος, συγκινημένος, του είπε: «Πιστεύω ότι από τη Δευτέρα θα είστε και πάλι πρωθυπουργός».
Αμέσως μετά, ο κ. Σαμαράς επισκέφθηκε καφενείο της περιοχής, όπου ήπιε τσάι με λεμόνι, ενώ ο πρόεδρος του ΚΑΠΗ Χαλάστρας τού απήγγειλε ένα ποίημα.
Ο πρόεδρος της ΝΔ αναχώρησε στη συνέχεια για τον Β’ Αγροτικό Συνεταιρισμό Χαλάστρας και για το δημαρχείο Δέλτα.
Νωρίτερα, είχε συναντηθεί στη Μητρόπολη με τον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο. Ο πρωθυπουργός στις δηλώσεις του ευχαρίστησε τον «φλογερό ιεράρχη», όπως τον χαρακτήρισε, και πρόσθεσε ότι «ο κ. Άνθιμος είναι κήρυκας της Ορθοδοξίας, του Ελληνισμού και της Μακεδονίας».
Από την πλευρά του, ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, αφού καλωσόρισε τον κ. Σαμαρά, του ευχήθηκε καλή επιτυχία και ζήτησε συνεργασία μεταξύ όλων των κομμάτων για το «καλό του ελληνικού λαού».