Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Οριακά δεν... πνίγηκε στα "Πηγάδια" ο Παναθηναϊκός! - Αναβλήθηκε το Πανθρακικός - ΟΦΗ


Οριακά δεν... πνίγηκε στα `Πηγάδια` ο Παναθηναϊκός!
 Οριακά απέφυγε την ήττα στα “Πηγάδια” ο Παναθηναϊκός! Οι “πράσινοι” έχαναν 1-0 και ισοφάρισαν στο 87' με τον Καρέλη που διαμόρφωσε το τελικό 1-1 στο ματς με την Ξάνθη για το Κύπελλο.
Οι “πράσινοι” -που έχουν παράπονα με τη διαιτησία του Παππά - ως και το 75'... χανόντουσαν στο γήπεδο και άρχισαν να συνέρχονται με την είσοδο του Μάρκους Μπεργκ. Τότε μπόρεσε να πιέσει το “τριφύλλι” και εν τέλει να ισοφαρίσει στο 87' με τον Καρέλη.
Οι “ακρίτες” προηγήθηκαν στο 43' με τον Αντριάν Λουσέρο και ως το 60ο λεπτό είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης, αλλά στα τελευταία λεπτά οπισθοχώρησαν, γεγονός που τους “στοίχισε”.
Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη (30/01, 19:00) στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης». 
SKODA Ξάνθη (Ρασβάν Λουτσέσκου): Κυριακίδης, Μπέρτος, Καρυπίδης (22’ Λισγάρας), Γούτας, Γουάλας, Ομπόντο, Παπαστεριανός (90’ Βάλτερ), Κλέιτον, Καπετάνος (65’ Βασιλακάκης), Σολτάνι, Λουσέρο.
Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): 
Κοτσόλης, Τριανταφυλλόπουλος (60’ Πέτριτς), Νάνο, Σίλντενφελντ, Ταβλαρίδης, Μέντες (60’ Λαγός), Δώνης, Ζέκα, Αζαγκούν, Κλωναρίδης (75’ Μπεργκ), Καρέλης. 
 -----------------------------------------------------------------------------

Ο αγώνας της φάσης των 16 του κυπέλλου Ελλάδος στην Κομοτηνή  ανάμεσα στον Πανθρακικό και τον ΟΦΗ δεν θα γίνει σήμερα λόγω κακών καιρικών συνθηκών.  Η αναμέτρηση θα πρέπει να γίνει αύριο στις 15.00 αλλά και οι δύο ομάδες έχουν ματς το ερχόμενο Σάββατο για τη Σούπερ Λίγκα.
Ο διαιτητής Κομίνης βγήκε αρκετές φορές στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Κομοτηνής αλλά οι καιρικές συνθήκες δεν βοήθησαν.

Η έντονη βροχόπτωση είχε μετατρέψει το χορτάρι σε βούρκο και έτσι αποφάσισε να αναβάλει την αναμέτρηση. Ο κανονισμός προβλέπει να γίνει την Πέμπτη στις 15.00 όμως είναι οριακό για τις ομάδες αφού μετά από κάτι περισσότερο από 48 ώρες έχουν και πάλι αγώνες για τη Σούπερ Λίγκα.

Μεγάλο είναι το πρόβλημα, κυρίως για τον ΟΦΗ αφού ο Μαχλάς είχε παρακαλέσει 4 παίκτες οι οποίοι ήθελαν να κάνουν προσφυγή να πάνε στην Κομοτηνή να αγωνιστούν και την Πέμπτη θα τους έδινε απάντηση για το αν μπορεί να τους δώσει κάποια από τα χρήματα που τους οφείλει η ΠΑΕ.