Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Και ο αυριανός υπουργός Οικονομικών ..Μερκελιστής – η αναμενόμενη κυβίστηση


dragasakis-xardouvelis«Έσκυψε» και επισήμως ΣΥΡΙΖΑ. Ο αυριανός υπουργός Οικονομικών κ. Δραγασάκης κατά την παρουσία του στον Economist μαζί με τον κ. Χαρδούβελη, δήλωσε πως σέβεται Μέρκελ και Σόιμπλε και τις δανειακές συμβάσεις της χώρας. Μια χαλαρή, στρογγυλεμένη ρητορική που μόνο συγνώμη δεν ζήτησε από τη Γερμανία.

Σίγουρα όσοι ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ για τη θέση ότι θα καταργήσουν όλο το Μηχανισμό Στήριξης με ένα Νόμο.. μάλλον απογοητεύτηκαν ακούγοντας τον κ. Δραγασάκη, ένα από τους πιο ισορροπημένους μέσα στο κόμμα της Κουμουνδούρου.
Γιατί υπάρχει το εξής παράδοξο: Έχουν παραμυθιάσει τη μεσαία και κατώτερη τάξη πως θα καταγγείλουν το μνημόνιο τη στιγμή που χρειάζονται τα χρήματά του για να κάνουν παροχές.. Πως θα διώξουν την κακιά Μέρκελ και την τρόικα, ενώ δεν έχουν κανένα άλλο τρόπο χρηματοδότησης της Ελλάδας.
Ας σκεφτούν όλοι αυτοί οι ακραίοι στην Κουμουνδούρου, που έφτιαξαν τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζοντας όλους τους υπόλοιπους Μερκελιστές και προδότες πόσο ανήθικοι υπήρξαν και πως εξαπάτησαν την κοινωνία με το εμπόριο ελπίδας.. Τώρα που οι μάσκες ..έπεσαν!
Γιατί το θέμα στο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν η αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, αλλά η κατάληψη της εξουσίας, τάζοντας το οτιδήποτε στον οποιοδήποτε και κατηγορώντας τον οποιοδήποτε για οτιδήποτε..!!
Εξαπάτησαν το μεσαίο δημοκρατικό χώρο. Δεν συμμετείχαν σε κυβέρνηση το 2012 (όπως ζητούσε το ΠΑΣΟΚ) για να χτίσουν στο εμπόριο της εύκολης κατηγορίας. Για να έρθουν σήμερα μέσα στην ασφάλεια του ευρώ να γίνουν οι νέοι συνομιλητές της Μέρκελ. Όλα για μία φωτογραφία.

Επαμεινώνδας Στεργιόπουλος
www.tokentro.gr