Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Η ανατροπή του Γιώργου από τους εξωγήινους και η θεωρία της Κούφιας Γης

karximakis-gap
Μεγάλες αλήθειες είπε ο Μιχάλης Καρχιμάκης ως επίσημος εκπρόσωπος του κινήματος που ίδρυσε 20 ημέρες πριν τις εκλογές, ο πρώην πρωθυπουργός, πρώην πρόεδρος του σοσιαλιστικού κινήματος και πρώην πολλάκις υπουργός Γιώργος Παπανδρέου ..κατά την παρουσία του στην εκπομπή Ενικός του Νίκου Χατζηνικολάου.

Ο Μιχάλης Καρχιμάκης, πιστός στην οικογένεια Παπανδρέου σε ότι κάνει από το 1974, ακολουθεί σήμερα και τον Γιώργο Παπανδρέου, κάτι σαν τάμα, στις πολιτικές του περιπλανήσεις και εξηγεί πως ο Γιώργος αν και πανίσχυρος πρωθυπουργός, ανατράπηκε από τις ξένες και εγχώριες δυνάμεις που ήθελαν το κακό του Γιώργου και ύστερα της χώρας.

Οι αιχμές και η σημειολογία των μορφασμών του προσώπου του Μιχάλη Καρχιμάκη ήταν τόσο έντονες που μπορεί να συμπεράνει κάποιος πως ο Γιώργος ανατράπηκε από δυνάμεις τόσο απόκοσμες και τόσο απροσδιόριστες που δεν είναι δυνατόν να ονομασθούν μπροστά σε μία κάμερα. Και καλά έκανε ο Μιχάλης Καρχιμάκης και δεν το τράβηξε παραπέρα γιατί οι Έλληνες δεν είναι έτοιμοι για τόσο μεγάλες αλήθειες.

Ο τηλεθεατής μπορεί να φανταστεί πως η συνωμοσία που ανέτρεψε τον Γιώργο και δεν τον άφησε να «εκτελέσει» το γνωστό δημοψήφισμα «εντός ή εκτός του ευρώ», είτε βρίσκεται στα έγκατα της Γης είτε σε κάποιο άλλο Γαλαξία.

Ο τηλεθεατής κατάλαβε πως οι δυνάμεις που ανέτρεψαν το Γιώργο είναι εξωγήινες. Και το πιθανότερο, βάση της θεωρίας της Κούφιας Γης, δηλαδή των πολιτισμών που βρίσκονται στα έγκατα της Γης και προέρχονται από άλλους πλανήτες, συνωμότησαν για την ανατροπή του Γιώργου, υπέρ των ακατονόμαστων σκοτεινών συμφερόντων.

Έτσι εξηγείται μάλλον, γιατί ο Γιώργος δεν πατάει το πόδι του στη Γη και ειδικά στην Ελλάδα και υποχρεώνεται να ζει σε ένα αεροπλάνο. Από εκεί θα παρακολουθήσει και την προεκλογική εκστρατεία των κούφιων συντρόφων του, ενάντια στις κούφιες δυνάμεις.... συγνώμη ΓΑΠ-σαρδάμ.

Παρακολουθούμε με ενδιαφέρον την παρουσία του Μιχάλη Καρχιμάκη που έχει εξουσιοδοτηθεί από τον αρχηγό του νέου κινήματος Γιώργο Παπανδρέου, να κατονομάσει εκείνα τα συμφέροντα του σκότους που συνωμότησαν κατά του θεόπνευστου έργου του, κάπου μεταξύ μυστικών συναντήσεων με ΔΝΤ προ εκλογών 2009 και Καστελόριζου 2010 ..after εκλογών..


Επαμεινώνδας Στεργιόπουλος
www.tokentro.gr