Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Πάτρα: Αναδιοργανώνεται το ΠΑΣΟΚ – Η 5μελής Εκλογική Επιτροπή – Έτοιμο σχεδόν το ψηφοδέλτιο – ΟΝΟΜΑΤΑ


Πάτρα: Αναδιοργανώνεται το ΠΑΣΟΚ – Η 5μελής Εκλογική Επιτροπή – Έτοιμο σχεδόν το ψηφοδέλτιο – ΟΝΟΜΑΤΑ  Μετά τις αποχωρήσεις για το Κίνημα Παπανδρέου
Σε φάση ανασυγκρότησης καθώς τα χρονικά περιθώρια μέχρι τις εκλογές είναι εξαιρετικά περιορισμένα, βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ σ’ επίπεδο Πάτρας και Αχαΐας.
Μετά τις αποχωρήσεις στελεχών που προσχώρησαν στο Κίνημα του Γιώργου Παπανδρέου, απόψε Δευτέρα, δημιουργήθηκε η 5μελής Συντονιστική Εκλογική Επιτροπή οι οποία αποτελείται από τους: Αγγέλα Τριανταφύλλου, Χρήστο Γραμμένο, Θανάση Μπιλίρη, Σωτήρη Σκαλίντζη και Χρήστο Δημόπουλο.
Τα μέλη της Επιτροπής πιάνουν αμέσως δουλειά, με πρώτο στόχο να κλείσει άμεσα το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ για την Αχαΐα. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του thebest.gr μόνο δύο θέσει παραμένουν ανοικτές και το ψηφοδέλτιο στο σύνολό του αναμένεται να ανακοινωθεί την Πέμπτη. Ανάμεσα σε όσους έχουν κλείσει θέση συγκαταλέγονται οι Κώστας Σπηλιόπουλος, Ηρακλής Ρούπας, Μιχάλη Ψύχας από το Αίγιο και η Μηχανικός Ελένη Κωστοπούλου-Λιμπεράτου από την Πάτρα.
Για τις δύο κενές θέσεις έχουν υπάρξει συγκεκριμένες προτάσεις και περιμένουν τις απαντήσεις εντός των προσεχών ημερών.

thebest.gr