Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Αχαΐα: Κόρη πρώην αντιδημάρχου του Αιγίου η Αγγελική, που αναζητείται ως συνεργάτης του Ξηρού-«Ξεσκόνισαν» το σπίτι της οι αστυνομικοί

Αγγελική του ΞηρούΚόρη πασίγνωστου Αιγιώτη, ο οποίος μάλιστα είχε στο παρελθόν αυτοδιοικητική θέση , (ήταν αντιδήμαρχος σε παλαιότερη δημοτική Αρχή του Αιγίου και δημοτικού συμβούλου) με καταγωγή από τα Κουνινά, είναι η Αγγελική φίλη και φερόμενη ως συνεργάυτης του Χριστόδουλου Ξηρού, την οποία αναζητά η αντιτρομοκρατική υπηρεσία σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Η είδηση έχει «παγώσει» το Αίγιο και αποτελεί σήμερα Τρίτη σχεδόν το μοναδικό αντικείμενο συζήτησης στην τοπικξή κοινωνία
Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του dytikanea.grη κοπέλα που φέρεται να έχει εξαφανιστεί από το σπίτι της εδώ και δύο μήνες, και ως γνωστός σπούδαζε στην Κομοτηνή, αναζητείτο και από την ίδια την οιηκογένειά της, με τον πατέρα της ν α έχει δηλώσει την εξαφάνισή της εδώ και περίπου δύο 24ωρα.
Το σπίτι της Αγγελικής έκαναν «φύλλο και φτερό» άνδρες της αντιτροπμοκρατικής υπηρεσίας που αναζητούσαν στοιχεία για την Αγγελική την φίλη του Ξηρού η οποία είχε σχέση και με τους Πυρήνες της Φωτιάς. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί μίλησαν με τον πατέρα της 22χρονης Αγγελικής ο οποίος όμως δήλωσε πως η κόρη του, φοιτήτρια στην Κομοτηνή είχε να εμφανιστεί στο σπίτι… δύο μήνες. Με τον πατέρα της 22χρονης Αγγελικής μίλησε σήμερα το πρωί ο δημοσιογράφος του Antenna, Κωνσταντίνος Φλαμής.
Η συζήτηση έγινε χωρίς κάμερες αφού αυτό επιθυμούσε ο πατέρας της νεαρής, ο οποίος είχε διατελέσει στο παρελθόν αντιδήμαρχος Αιγίου. «Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να βρεθεί το παιδί μου. Και μετά θα δούμε τι θα γίνει. Ως πατέρας με ενδιαφέρει πρώτα αυτό. Πιστεύω ότι η Αστυνομία κάνει καλά την δουλειά της. Το παιδί μου να είναι καλά και να βρεθει. Χθες είδα την φωτογραφία της στην τηλεόραση. Πήγα αμέσως και δήλωσα την εξαφάνισή της στην Αστυνομία» δήλωσε ο πατέρας της Αγγελικής. Η κόρη του σπούδαζε στην Κομοτηνή, είχε όμως να εφμανιστεί στο Αίγιο εδώ και δύο μήνες. Μία θεία της Αγγελικής δήλωσε πως η Αγγελική παραμένει ακόμη παιδί. Και ίσως αυτή η παιδικότητα να την παρέσυρε. Στην οικογένεια έχουν βάσιμες υποψίες για το τι μπορεί να συνέβη, ωστόσο περιμένουν την λύση του μυστηρίου όταν θα βρεθεί η 22χρονη.