Τρίτη, 6 Ιανουαρίου 2015

Ημερίδα Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας "Ελλάδα Παντού" στο Βέλγιο – Βρυξέλλες

 
Υπό την Αιγίδα των:
• Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού
• Πρεσβείας της Ελλάδας στο Βέλγιο
• Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού
( Για να κατεβάσετε το Δελτίο τύπου και την αφίσα στα Ελληνικά και Γαλλικά, κάντε κλικ εδώ )

Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση “Ελλάδα Παντού» διοργανώνει ημερίδα για την Κοινωνική Επιχειρηματικότητα στις Βρυξέλλες την Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015 και ώρες 11:00 με 14:30 ( ώρα προσέλευσης 10:30) στο New Europe Studios 1, Rue Froissart, 1040 Etterbeek Βρυξέλλες - Βέλγιο.
   Σκοπός της ημερίδας είναι να ενημερωθεί η Ελληνική ομογένεια και η φιλελληνική κοινότητα για την Κοινωνική Επιχειρηματικότητα, και να παρουσιαστεί το πλάνο για το φεστιβάλ "Ελλάδα Παντού".
   Κύριος στόχος της ημερίδας είναι να αναδείξει τις προθέσεις φορέων και ατόμων για την ανάπτυξη της κοινωνικής επιχειρηματικότητας σε Ελλάδα και Βέλγιο, και να βάλει τις βάσεις για να δημιουργηθούν μακροχρόνιες συνεργασίες ανάπτυξης του πολιτισμού, προϊόντων, υπηρεσιών και αγαθών που παράγονται στην Ελλάδα, αλλά και από Ελληνίδες και Έλληνες που ζούν και δραστηριοποιούνται στο Βέλγιο.
Προσκαλούνται να συμμετάσχουν όλοι οι πολιτιστικοί, εμπορικοί, θεσμικοί, συλλογικοί και ομοσπονδιακοί φορείς του Βελγίου.
Είναι μια ουσιαστική προσπάθεια συνένωσης των δυνάμεων της Ελληνικής Διασποράς, που οραματίζεται την δημιουργία μακροχρόνιων και ικανών συμπράξεων, με απώτερο σκοπό την παραγωγή οικονομικής, κοινωνικής, πολιτιστικής αξίας και υπεραξίας με κοινωνικά οφέλη, και δημιουργία νέων και βιώσιμων θέσεων εργασίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Για όσους ζουν εκτός Βελγίου, η ημερίδα θα μεταδοθεί ζωντανά στο διαδίκτυο.
Τεχνικές και άλλες λεπτομέρειες σχετικά με τη ζωντανή εκπομπή, το πρόγραμμα, τους συντελεστές, υποστηριχτές, χορηγούς επικοινωνίας κ.α , θα ανακοινωθούν σύντομα, με πρόσθετη ανακοίνωση.
Για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν την ημερίδα η είσοδος είναι δωρεάν, αλλά υπάρχουν περιορισμένες θέσεις. Δήλωση συμμετοχών στον παρακάτω σύνδεσμο:
Για όσους ενδιαφέρονται να διαφημιστούν μπορούν να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη έργου, κα. Φανή Παναγιωτοπούλου στο email f.panagiotopoulou@elladapantou.info ή στο τηλέφωνο 0032 25886870 ή σε ένα από τα παρακάτω τηλέφωνα:
Βέλγιο  Σταθερό +32 25886870 Κινητό +32 483 14 40 63
Γερμανία +49 157 72440252
Γαλλία+33805080619 (Toll Free)
Ελλάδα
Τηλεφωνικό κέντρο +30 211 8003248
Ηλεκτρονικόταχυδρομείο info@elladapantou .info
Skype elladapantou
Η ημερίδα θα γίνει στην Ελληνική γλώσσα
Χορηγοί
HellenicPROM-LOGO ASBL mikro karavi

Υποστηριχτές
New-Europe-Studios-small
artichoke small

 adiscoveringnetworkΧορηγοί Επικοινωνίας
newsvilleBe logo xorigos Global-SustaindrachmeMagazinweblogoTerraGrecaomogeneiaka-neaplusdjelliniki-gnomi
logo tautothta L