Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Θρήνος στο τελευταίο “αντίο” του σμηναγού Ζάγκα (ΦΩΤΟ)

 Θρήνος στο τελευταίο “αντίο” του σμηναγού Ζάγκα (ΦΩΤΟ)
 Σε βαρύ κλίμα πριν λίγη ώρα έγινε η κηδεία του δεύτερου σμηναγού που βρήκε τραγικό θάνατο στο Αλμπαθέτε της Ισπανίας, μετά τη συντριβή του F16.
Η νεκρώσιμη ακολουθία του σμηναγού Αθανάσιου Ζάγκα πραγματοποήθηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας, στην Αργυρούπολη, με απόδοση τιμών από άγημα της Πολεμικής Αεροπορίας και παρουσία της στρατιωτικής και πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Η ακολουθία ολοκληρώθηκε στις 16:45 και  ακολούθησε  η ταφή.
 Πένθιμο το κλίμα στην νεκρώσιμη ακολουθία του άτυχου σμηναγού Αθανάσιου Ζάγκα. Παρόντες πλήθος κόσμου, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι του άτυχου σμηναγού που αδυνατούν να πιστέψουν ότι έχασαν ξαφνικά και άδικα τον δικό τους άνθρωπο. Την ελληνική κυβέρνηση εκπροσωπησαν ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος  ο αναπληρωτής του Κώστας Ήσυχος, που νωρίτερα παρέστησαν και στην κηδεία του σμηναγού Παναγιώτη Λάσκαρη, στη Ριζούπολη, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Τόσκας. Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος . Η οικογένεια του άτυχου σμηναγού ζήτησε αντί για στεφάνια, όσοι επιθυμούν να δώσουν χρήματα στο "Χαμόγελο του Παιδιού".