Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Κ. ΛΑΠΑΒΙΤΣΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1



Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ανδρέας Παπαμιμίκος, για τις δηλώσεις του βασικού οικονομολόγου του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιου βουλευτή του, Κ. Λαπαβίτσα,  στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
ΝΔ: Ο Λαπαβίτσας προβλέπει την διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ«Ο  βασικός οικονομολόγος του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος Βουλευτής του Κώστας Λαπαβίτσας:
· Ομολογεί ότι αν ο ΣΥΡΙΖΑ εφαρμόσει όσα λέει, αυτό θα οδηγήσει σε έκρηξη και σύγκρουση με την Ε.Ε. αφού «δεν μπορείς από τη μία να ζητάς τα λεφτά της Ε.Ε. και από την άλλη να μην ακολουθείς τις ευρωπαϊκές πολιτικές».
· Προβλέπει ουσιαστικά τη διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ, αφού  ένα κόμμα σαν τον ΣΥΡΙΖΑ που διογκώθηκε τόσο απότομα και τόσο γρήγορα θα αντιμετωπίσει και προβλήματα εσωτερικής δομής.
·Παραδέχεται ότι η  χρηματοδότηση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ της Θεσσαλονίκης είναι στον «αέρα», ότι χρειαζόταν περισσότερη διερεύνηση και ότι φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού, ότι είναι προβληματική.
 Ο κ. Λαπαβίτσας λέει ακριβώς ό,τι λένε όλοι οι ξένοι αναλυτές, όλοι οι θεσμικοί φορείς, όλοι οι σοβαροί οικονομολόγοι του πλανήτη, ό,τι ακριβώς επισημαίνει και η Νέα Δημοκρατία: ότι δηλαδή το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ δεν προβλέπει τις πηγές χρηματοδότησης, ενώ οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ συνεπάγονται την έξοδο της χώρας από το Ευρώ, και διαρκή πολιτική και κοινωνική αστάθεια.
Στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, ο Ελληνικός λαός έχει να επιλέξει ανάμεσα στην πάση θυσία παραμονή στο Ευρώ και την ανάπτυξη με  σταθερότητα που εγγυάται η Νέα Δημοκρατία ή στην τυφλή σύγκρουση, ρήξη και έξοδο από την Ευρωζώνη που προετοιμάζει  ο Σύριζα.
Έχει να επιλέξει ανάμεσα στο  κοστολογημένο και σίγουρο αναπτυξιακό πρόγραμμα που παρουσίασε ο Αντώνης Σαμαράς ή στο «πρόγραμμα του αέρα» που παρουσίασε ο κ. Τσίπρας.
Έχει να επιλέξει ανάμεσα στην  πολιτική σταθερότητα ή στο πολιτικό και κοινωνικό χάος που οδηγεί ακόμα και στη διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ όπως προαναγγέλλει ο κ. Λαπαβίτσας….».