Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ ΚΑΡΑΒΙ Η ΕΛΛΑΔΑ

Ακυβέρνητο καράβι από αύριο η Ελλάδα καθώς οι γνωστοί - άγνωστοι, που αυτή τη φορά θα έχουν ονοματεπώνυμο, επιλέγουν την αποσταθεροποίηση της χώρας για ένα μήνα τουλάχιστον. Μέχρι ο λαός εκφραστεί δημοκρατικά η Ελλάδα δεν θα διαθέτει καπετάνιο και αν τα διάφορα δημοσιεύματα για τρομοκρατικά χτυπήματα και ελληνοτουρκικές συρράξεις επαληθευτούν η Ελλάδα θα είναι ασυντόνιστη και δημοκρατικά ανεύθυνη, με ό,τι αυτό σημαίνει για τους εχθρούς της.
Ας ευχηθούμε ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά και ο λαός θα πάρει δημοκρατικά με την ψήφο του την τελική του απόφαση, αν θέλει να παραμείνει και να ενταχθεί ολοκληρωτικά στην Ευρώπη και το ευρώ ή θα προτιμήσει τις συναλλαγές σε ένα άλλο νόμισμα, σε έναν άλλο κόσμο όπως είχε μάθει επί αιώνες. Φυσικά κάθε απόφαση θα έχει και τις συνέπειες της καθώς πλέον η παγκόσμια αγορά δέχεται πληρωμές μόνο τοις μετρητοίς, ιδιαίτερα από την Ελλάδα και το λαό της.
Είναι γεγονός ότι πλήθος λαού, η άρχουσα τάξη αδημονεί για ένα άλλο 1981 όπου σε μία δεκαετία το χρέος τριπλασιάστηκε και μετατράπηκε σε γερμανικά αυτοκίνητα μπουζούκια και ευχάριστες γραμματείς, διαμορφώνοντας το ελληνικό όνειρο αντιστρόφως ανάλογο με το αμερικανικό ή ευρωπαϊκό. Τότε που το βαμβάκι βρεχόταν για να βαρύνει μέχρι τις ημέρες μας που η ψηφιοποίηση χάνεται ακόμα στη μετάφραση.
Το τι θα βγάλει η κάλπη θα εξαρτηθεί από τη θέληση και την απόφαση του ελληνικού λαού εκτός αν έκτακτες καταστάσεις οδηγήσουν το ακυβέρνητο πλοίο σε έκτακτες λύσεις, πριν μιλήσει ο λαός και αναλάβει καπετάνιος κάποιος Έλληνας πατριώτης που διατηρεί υπεράκτιες εταιρείες. 
Κοντός ψαλμός αλληλούια και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά σε μία εθνική καταιγίδα. 

Ακόμα και η βύθιση της Ελλάδας που τόσοι πολλοί σχεδιάζουν, τόσο λυσσαλέα...
 
thedayaftergr.blogspot.gr