Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

ΜΙΛΗΣΕ Η ΒΟΥΛΗ, ΜΙΛΗΣΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ, ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ



Η 25η Ιανουαρίου 2015 θα είναι η ημέρα που ο Έλληνας θα αποφασίσει ποια ζωή θέλει να ζήσει ο ίδιος και η επόμενη γενιά. Η Ευρώπη μπορεί να περιμένει ίσως μέχρι τότε, δεν μπορεί να περιμένει περισσότερο. Το τρένο του αιώνα θα φύγει από το σταθμό και όποιος ανέβει.

Η έννοια του τζαμπατζή, του λαϊκού καραγκιόζη που κοροϊδεύει το βεζύρη είναι μέσα στη νοοτροπία του Έλληνα και δύσκολα θα βγει χωρίς πόνο. Αποκαλύφθηκε και το παραμύθι του διπλού ευρώ, του μισού εισιτηρίου, που λανσάρει το παρακράτος και οι φίλα προσκείμενοι σε αυτό για μία διχοτομημένη και ευχάριστη Ευρώπη με τις ευλογίες εκπροσώπων της Γαλλίας, της Ιταλίας και λοιπών και οι ιδέες τελείωσαν. 
Ο κ.Τσίπρας με αλλαζονεία πλέον συναντάται με την κομμουνιστική οργάνωση της ανασύνταξης και σχεδιάζει τη διάλυση του ευρωπαϊκού κράτους με την ενσάρκωση του υπαρκτού σοσιαλισμού τον 21ο αιώνα κόντρα στη λογική και τη φύση, εις βάρος του λαού. Είκοσι πέντε χρόνια μετά την πτώση του τείχους η Ελλάδα ετοιμάζεται να  υψώσει νέα τείχη γύρω της.  

Ο κ.Σκαναδαλίδης μετά του κ.Λαλιώτη, ηγετική φυσιογνωμία της αλλαγής του 81 που διέλυσε τη χώρα εκλιπαρούν τον κ.Παπανδρέου να μην τολμήσει την κίνηση που θα αλλάξει τη σκακιέρα των εκλογών. Φυσικά στη ζωή εκλιπαρείς αυτόν που φοβάσαι, ή τον απειλείς.

Οι κ.κ. Κουβέλης και Καμμένος που τόσο ταλαιπώρησαν μαζί με ένα σωρό ανεξάρτητους καλοπληρωμένους βουλευτές το λαό αποσύρονται στην ιστορία της πολιτικής και επιζητούν λίγη συμπάθεια από τον επαναστάτη Τσίπρα που θα γονατίσει την κ.Μέρκελ, χαρίζοντας στον ελληνικό λαό τη νιρβάνα της ζωής ανάλογης με τη δεκαετία του ’60 και τα Μάταλα της Κρήτης.

Η παράταση ξεκίνησε και ο λαός θα σφυρίξει όποτε θελήσει τη λήξη του αγώνα ζωής της χώρας, πριν ή μετά την 25η Ιανουαρίου 2015…
 
thedayaftergr.blogspot.gr