Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Έφτυσε τον Μπούκουρα η Ζαρούλια - Ο Κικίλιας σταμάτησε χρυσαυγίτη πριν επιτεθεί στον Δένδια!


Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν έξω από το καφενείο της Βουλής αμέσως μετά το τέλος της ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής!
Η Ελένη Ζαρούλια ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον πρώην χρυσαυγίτη Στάθη Μπούκουρα ο οποίος ψήφισε Σταύρο Δήμα και τον έφτυσε στο πρόσωπο!
Αυτόπτες μάρτυρες που είδαν το επεισόδιο να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια τους, είπαν ότι ο ανεξάρτητος βουλευτής ζήτησε το λόγο από τη σύζυγο του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια και όταν απομακρύνθηκε από το σημείο ακούστηκε, σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες, να μονολογεί: "τσόκαρο, ε τσόκαρο".
Νωρίτερα, στην αίθουσα της Ολομέλειας και μόλις ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα της τρίτης ψηφοφορίας που στέλνει τη χώρα σε εκλογές, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής μετέτρεψαν την αίθουσα σε γήπεδο φωνάζοντας προς τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, τον υπουργό Αμυνας Νίκο Δένδια, τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Βασίλη Κικίλια και τον υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου: «Προδότες! Ξεφτιλισμένοι! Τελειώσατε!».

Φώναζαν επίσης: «Σαμαρά σε περιμένουμε στην φυλακή!», ενώ έδειχναν με τους αντίχειρες προς τα κάτω θέλοντας να δείξουν ότι πέφτει η κυβέρνηση. 
Μάλιστα ένας από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής κινήθηκε απειλητικά προς το Νίκο Δένδια και τον σταμάτησε ο Βασίλης Κικίλιας.
 Στο διάδρομο της Βουλής δε, καθώς κατευθύνονταν στο γκαράζ για να επιβιβαστούν στα αυτοκίνητα που θα τους μετέφεραν ξανά στον Κορυδαλλό, οι προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής φώναζαν: "Άκου αρχηγέ και άκου το καλά, ξεφτίλισες το σύστημα για άλλη μια φορά".

newsit.gr