Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

«Αλλάζουμε την εικόνα σε όλη την Πελοπόννησο»



Εμφάνιση P1020892.JPG 
«Εργοτάξιο» χαρακτήρισε την Πελοπόννησο στο σύνολό της ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, κατά την  αυτοψία που πραγματοποίησε στο οδικό τμήμα πριν το Στενό Αρκαδίας, το οποίο βρίσκεται σε φάση ολοκλήρωσης, τονίζοντας παράλληλα ότι «ολοκληρώνουμε σημαντικές παρεμβάσεις στο συμπληρωματικό οδικό δίκτυο της Πελοποννήσου και μάλιστα σε δύσκολους καιρούς».
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας κ. Βαγγέλη Γιαννακούρα, το Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη κ. Βασίλη Σιδέρη, τον Εκτελεστικό Γραμματέα της Περιφέρειας κ. Ιωάννη Σταματάκο, δήλωσε επίσης ότι «Ολοκληρώνουμε τη διόρθωση σε ένα προβληματικό σημείο όσον αφορά την ασφάλεια του δευτερεύοντος οδικού δικτύου Τρίπολης – Ναυπλίου, με σκοπό να παραδώσουμε στους πολίτες ένα σύγχρονο και ασφαλές έργο».
Ο κ. Τατούλης ανακοίνωσε επίσης ότι με συνεργασία των Αντιπεριφερειών Αρκαδίας και Αργολίδας θα υπάρξουν συμπληρωματικές παρεμβάσεις για το σύνολο του δρόμου Τρίπολης – Ναυπλίου, ώστε να παραδοθεί στο σύνολό του ένας ασφαλής και άνετος οδικός άξονας στους πολίτες.
Ο Περιφερειάρχης ανάφερε επίσης ότι έχει ήδη δώσει εντολή στους Αντιπεριφερειάρχες να έχει ετοιμαστεί μέχρι το τέλος του χρόνου ένα σχέδιο παρεμβάσεων σε όλους τους κεντρικούς εθνικούς και επαρχιακούς άξονες, με στόχο τη βελτίωση της ασφάλειας, αλλά και της αισθητικής.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Γιαννακούρας από την  πλευρά του δήλωσε ότι η εικόνα πλέον στην Αρκαδία είναι πολύ διαφορετική σε σχέση με το παρελθόν και ανακοίνωσε ότι μετά από αυτή τη συγκεκριμένη παρέμβαση, θα ακολουθήσουν και άλλες σε όλο το εθνικό και επαρχιακό δίκτυο του νομού.