Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Τριάρες για «ελαφρά ταξιαρχία» και Παναχαϊκή 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE

 
Ο Απόλλων Σμύρνης μπορεί για ένα ημίχρονο να δυσκολεύτηκε στη Νέα Σμύρνη κόντρα στην Καλλιθέα, ωστόσο στο 2ο έκανε... πάρτι και έφτασε σε μια άνετη επικράτηση με 3-0. Τα τέρματα της "Ελαφράς ταξιαρχίας" σημείωσαν οι Νανίας στο 55' , Ανγκούλο στο 69' και  Λαγός στο 79'.
Ο Απόλλων  πέτυχε την 3η του νίκη σε τέσσερα ματς (έχει ηττηθεί μόνο από την ΑΕΚ), επιβεβαιώνοντας με την απόδοσή του ότι φέτος θα είναι μεταξύ των πρωταγωνιστών.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Σταύρος Ηλιόπουλος): Μιχελής, Λεβέντης, Μπριλάκης, Πίκολο, Παγώνης, Ρουσάκης, Ρόχας (75' Γκαβασιάδης), Αρναρέλης (73' Τσίπρας), Κατσικογιάννης (60' Μασάδο), Πιτταράς, Μπέλης.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Κωστένογλου): Κουτσόπουλος, Χατζηζήσης, Γκόλιας, Κύργιας, Χατζής, Κοτσώνης, Ηρακλής, Νανία (81' Κυριάκος), Φαρινόλα (64' Λαγός), Ανγκούλο, Βάντερσον (64' Κυβελίδης).

Στο άλλο ματς του 1ο ομίλου, η Παναχαϊκή δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κόντρα στην Ερμιονίδα, της οποίας και επιβλήθηκε με 3-0. 
Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «ροσονέρι» ήταν ο Ντα Κόστα, που άνοιξε το σκορ στο 23΄με φάουλ και μοίρασε δύο ασίστ. Επίσης σκόραραν ο Στεργίδης στο 40΄και στο 92' ο Σκερλετίδης. Οι Πατρινοί πανηγύρισαν τη 2η νίκη τους στο πρωτάθλημα σε ισάριθμα παιχνίδια, που έχουν δώσει μέχρι τώρα.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δημήτρης Σπανός): Παναχαϊκή: Μπαλασάκης, Ασίγκμπα, Γκαντιάγκα, Κάργας, Άλμπι, Στεργίδης (62' Σκερλετίδης), Μαρουκάκης (86' Πλέγας), Ντα Κόστα, Μπαλού, Πατινιώτης, Ζλατκόφσκι (69' Χούσα).
ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Ρομπέρτο Μπολάνο): Πονηρός, Τούτοριτς, Μουσταφίδης (38' Παβίσεβιτς), Τζανής (70' Σαμαράς), Συμελίδης, Ταπέ (49' Στοϊμίροβιτς), Κολόκας, Όμο, Καραδέμητρος, Σβόγιτς, Βλαχόπουλος